Art Boulevard

art boulevard

Începând cu data de 5 august 2009 toṭi iubitorii artei sunt invitaṭi să participe la “Art Boulevard “ cea mai nouă și de amploare manifestare culturală , care va schimba atmosfera centrului vechi al Bucureștiului pana in data de 20 septembrie .

Asociaţia culturală “Art Music & Film” își propune să transforme pe durata evenimentului o parte a centrului istoric ( str. Franceza , str . Selari si str. Sf. Dumitru) într-un centru al vieṭii culturale bucureștene și chiar europene , unde artiștii din toate domeniile vor avea ocazia să își exprime liber vibe-ul artistic iar publicul va avea ocazia să intercṭioneze cu cele mai variate forme de artă și cu creatorii ei .Expoziṭii de pictură , fotografie , sculptură , street art , concerte , Dj , Vj , proiecṭiii de film , publicitate și teatru de stradă , jonglerii , concursuri , literatură , hand-made , artă neconvenṭională sunt doar câteva dintre activitaṭile la care veţi putea asista sau chiar lua parte în fiecare zi din cele două luni.Pe lângă toate acestea în fiecare săptămână am pregatit anume pentru voi petreceri și surprize noi , în concordanţă cu tema evenimentului de anul acesta “550 de creativitate și vitalitate urbană bucureșteană” .

Vă așteptăm alaturi de noi pe toti cei care vor sa se exprime liber , artistic si pe toti ceilalti pentru a sarbatorii prin artă , orașul si locuitorii săi .

Un eveniment organizat de asociatia culturala “Art Music & Film” , “Spotlight events” , ARcub si Primaria Bucuresti .

2 thoughts on “Art Boulevard”

  1. Pingback: RomaniaPozitiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.