Bumbapa in deschidere la Tricky

bumbapa1

Una dintre cele mai originale trupe romanesti de la ora actuala – Bumbapa – va canta in deschiderea concertului pe care il va sustine Tricky pe 26 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Bumbapa au fost preferati de catre managementul lui Tricky, dupa consultarea mai multor propuneri din partea organizatorilor concertului de la Bucuresti, Fundatia Phoenix.

Bumbapa s-au format in anul 2000 si re-format in toamna lui 2005 si inca o data in 2008, de cand presteaza regulat in cluburile din Bucuresti si restul tarii. Provin din Ocna Mures si, cu toate ca sunt doar trei pe scena (Gutu – tobe, Sanyi – bass / efecte / voce, Cătă – chitara / efecte / samplers / voce), fac cat o intreaga orchestra electro-punk. Primul album Bumbapa il vom putea asculta in 2009.

Tricky va ajunge la Bucuresti de la Praga, cu o zi inainte de concert, intr-un autocar de turneu de tip “nightliner” si va petrece la Bucuresti ceva mai mult de 24 de ore. Pentru ca sederea la Bucuresti sa ii fie cit mai prielnica, organizatorii ii pun la dispozitie in zona de “backstage” de la Sala Palatului o
bucatarie proprie special amenajata (Tricky prefera sa isi gateasca singur), un antrenor personal de kick boxing, precum si o camera separata pentru fumat. Dupa concertul Tricky, in Clubul Control (Academiei 19) se intimpla “Official Tricky Afterparty”, cu Bogman, Vali&Ion si corruptdream.

Biletele pentru concertul Tricky din 26 noiembrie se gasesc la Sala Palatului, Librariile Carturesti, magazinul Unirea, magazinul Muzica, Music Shop, precum si in retelele magazinelor Diverta, Carrefour Voiaj, Germanos, Flanco si Flamingo Computers din toata tara. Biletele pot fi cumparate si online, la
www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro

Tags:

1 thought on “Bumbapa in deschidere la Tricky”

Leave a reply (we review all comments)