Skip to content

GOSTAT la Paradis Garaj

  • by

gostat

AVEM OUA
ParadisGaraj e atelierul de reverse engineering al viselor si cosmarelor noi si vechi si iar noi. Fabrica de vise din est si vest nu a stat degeaba, a lucrat non stop la esafodajul Paradisului de maine. Dupa o vara manoasa si recolta pe masura, rafturile gem. Activitatile subversive de stocare au dat roade, culese de tineri aprozaristi. Marfurile rare, obtinute pe cai culte, devin nepretuite.

IZOLIR BAND
Activitatile de sezon impun schimbarea bujiilor, pentru scantei sanatoase si, pe cat posibil, albe. ParadisGaraj continua seria de depanari culturale, in asteptarea tuturor gripelor care survin perioadei de inghet. Degresam tot ce e bine uns si regularizam cursul prin metoda “la rece”.

SAPUN CHEIA
GOSTAT e o incercare de a determina astazi, retrospectiv si anacronic, resortul ascuns al magazinelor si vitrinelor de inainte de 1989 cu prelungiri dupa. E vorba de o introducere in arta punerii in raft, ikebana produselor comuniste si art deco-ul aprozarelor. Chiar daca nu ai cine stie ce de oferit, incerci macar sa scoti maximum din ce ai. De ce oferta speciala nu trebuie sa fie speciala? Cine a avut ceva de invatat a invatat.

APROZAR, lingourile middle-age.
Un pui, doi pui, trei pui, bomboane cubaneze, zahar candel, branza telemea, compot de ananas, hartie igienica, cutia de ness, ciocolata chinezeasca, salamul de sibiu, portocale, glucoza, pepsi, paine calda, detergent, banane, sticks-uri, otteri, guma de mestecat, carne, carneee si calatorii in RDG .

CAUTAM CREVETI!
Participa la constructia Marii Piramide de borcane de ghiveci, apa minerala, eugenii, etc (cautati marfuri specifice epocii). Distribuim ratii de ceai!

“GOSTAT” in ParadisGaraj o sa fie deschis in aproape fiecare saptamana, sambata intre orele 17.00 – 22.00. Prima editie – 18 octombrie 2008. Intrare libera, locuri limitate, detalii: 0723 971 929

ParadisGaraj, Str. Batistei 20; (in spatele Intercontinentalului, prin fata Ambasadei Statelor Unite, in dreptul bisericii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version