BASE – Transformers

transformers

Vino cu perechea veche de shoes-i la noi si iti dam reducere de 30% la una noua!

Perechea trebuie sa fie spalata, pentru ca o vom dona. O sa anuntam pe site si o sa va aratam si poze sa vedeti cui le-am donat.
Promotia este valabila pana la 15 Noiembrie 2008.
Brandurile acceptate sunt cele care tin de skate, nu de mainstream si nici no name-uri. Asadar: ADIO, ANIMAL, DC, DVS, ELEMENT, EMERICA, ETNIES, ES, FALLEN, GLOBE, GRAVIS, LAKAI, OSIRIS, VANS, VOLCOM. Daca veniti cu Sleep-on’s, veti avea reducere numai pentru Sleep-on’s.

Cam atat cu ‘legal’-ul, va asteptam:)

www.baseteam.ro

7 thoughts on “BASE – Transformers”

  1. salut,

    daca te uiti atent la promotia cu notele (pe flyer), scrie ca nu se cumuleaza cu alte promotii:) deci… dar daca te gandesti, iti iei shoes-i cu o reducere, si un hanorac cu alta, deci, cam tot la o reducere mare ajungi:)
    te asteptam

  2. astept un raspuns ,sper sa primesc:)) sall tari skateshopurile insa cam scumpe nu credetzi?adica un hanorac de bumbac 3 milioane?cam mult nu-i asa?mai lasati si voi al pretz[bine ca eu sutn vanator de oferte si promotzii este altceva:))]

  3. dude am intrebare!mai e o promotzie si anume daca vi cu o nota de 10 ai 25%reducere si vad ca mai este si oferta asta cu 30%reducere la o pereche de shuzi folosita dar spalata!intrebarea este daca vin si cu nota si cu o pereche de shuzi am o reducere de 55%?daca da prea smecher cred ca vin ca am vazut ceva car eimi placea:))=))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.