Brazda lui Novac & guests

Brazda lui Novac, Dezzdemona, Razvan Moldovan, Vali Chincisan
vineri 20 iulie, 20:30, La Motoare

4 thoughts on “Brazda lui Novac & guests”

  1. foarte trist sa aud povesti dinastea ( ca inca se intampla ) 🙁 cand artistul o sa sanctioneze organizatorul pt asa ceva probabil ca treaba o sa se schimbe cumva … pana atunci … cine mai pateste dinastea cumva si-o merita. regula e clara zic eu: nu-ti place locul / nu capeti ce-ai cerut – te iei si pleci. radical.

  2. Despre cum mi-am petrecut eu concertul de ieri

    Aseara, pe la ora sase, deja lumea platea bilet pentru concert Brazda lui Novac si invitatii, care urma sa inceapa, asa cum stabilisem cu organizatorii, la ora 9.
    intrebarile de la intrare erau: da’ cine e Brazda lu Novac asta?
    raspunsurile celor care se ocupau cu organizarea erau variate: unii ziceau ca e concert de house, altii ca Brazda e doi tipi care au cantat si cu Timpuri Noi.
    Noroc ca asta auzeam in drum spre toaleta, asta m-a ajutat sa ma mai tin putin si sa nu fac pe mine, de ras, de plans, uatevar.

    Prima grimasa ne-a dat-o cel care ne-a zis cu ochii catifelati ca ei au crezut ca venim de-acasa cu proiectorul si ca ei, acolo, n-au proiector.
    Bine ca au 2 proiectoare cei de la Basement, bar de douazeci de ori mai mic.
    Deci, fuga acasa dupa proiector. Thank god nu ne-au cerut sa venim si cu boxe.
    La noua fara zece am aflat ca spectacolul trebuie sa inceapa si ca nu tine decat pana la noua si-un sfert. “noua si-un sfert” noi am luat-o ca pe o gluma si chiar reusita, puteam sa ne si radem, daca n-ar fi fost purul adevar, pe care l-am simtit in momentul in care, eu asteptam sa intru pe scena sa-mi cant partea mea, ca prim invitat Brazda si sunetul tocmai s-a terminat. Au inchis tot si m-au determinat sa-mi incep cantecele in gand si-n paharul cu bere.
    Motivatia este ca au vecini troubelosi si de-aia nu pot avea pana tarziu. Adevarul e ca erau doi porumbei sus pe TNB care se uitau foarte urat.
    Eu stiam ca limita legala e pana la zece.
    Si mai stiam ca se poate lua autorizatie de la primarie.
    Dar ce stiu eu..
    Cert e ca lumea a platit bilet pentru un sfert de show si noi am stat la bere. Frumops.

    Sloganul acestui festival este ca “anul asta vaca din Laptarie da Arte!”
    eu cred ca ar trebui sa fie schimbat putin, si anume:
    “anul asta vaca din Laptarie da Muu…”

  3. Bataie de joc a celor de la motoare care au taiat concertul la 21.15 dupa nici juma de ora de cantat. Lipsa de respect fata de cei care mai urmau sa cante si fata de cei care au platit intrare.
    Sper ca la The Pixels sa nu fie la fel

Leave a reply (we review all comments)