Stryke Anywhere în România

  • by



Bring the Noise prezintă Stryke Anywhere în România

BUCUREŞTI, 25 iunie 2007

„Agenţia” independentă de booking şi events „Bring the Noise” prezintă publicului din România două noi formaţii de renume internaţional: Strike Anywhere şi La Plebe, evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 11 iulie, în clubul bucureştean Suburbia, începând cu orele 20:00

Astfel, concertul din România al formaţiei americane Strike Anywhere face parte din turnelul european al trupei, aceştia urmând să concerteze în oraşe precum Munchen, Viena, Budapesta, Zagreb sau Sofia.

În deschiderea Strike Anywhere va concerta trupa americană La Plebe, familiară cu publicul românesc, aceştia susţinând deja un concert în 2006, în Bucureşti. De asemenea, La Plebe vor mai avea concerte în România în acest an, atât în Vama Veche, cât şi la festivalurile româneşti. În cadrul aceluiaşi eveniment, în deschidere, vor performa formaţiile bucureştene Pistol cu Capse şi Cobe.

Strike Anywhere – Înfiinţată în Virginia în 1999, de către fostul frontman al formaţiei „Inquisition”, Thomas Barnett, trupa abordează stilul melodic punk-rock, numele fiind preluat de la o melodie a formaţiei de la care s-a pornit. Muzica lor este caracterizată prin tempouri rapide, versuri cu încărcătură emoţională mare şi linie melodică diferită. Trupa americană este caracterizată de o puternică trăire politică, versurile lor atingând subiecte precum capitalismul, drepturile femeilor, drepturile animalelor, brutalitatea poliţiei sau globalizarea.

La Plebe – gaşca punk, de origine mexicană, îi are în componenţă pe Mark T – tobe, Lupe – voce/bas, Alberto – trompetă, Adam “Pags” – voce/chitară si Antonio “Tron” – trombon. La Plebe a fost “năşită” de Bill Gould de la Faith No More. Trupa mexicană îşi va lansa primul album, intitulat “¡Hasta La Muerte!”, în data de 10 iulie.

Pistol cu Capse – formaţia bucureşteană s-a înfiinţat în octombrie 2003 stilul de muzică abordat fiind punk-rock, cu influenţe ska şi emo. Formaţia are la activ peste 50 de concerte în ţară. Pistol cu Capse a înregistrat în 2006 un demo care conţine 5 piese, cu această ocazie lansând şi un videoclip pentru melodia „În locul tău”.

Cobe – este o trupă de punk-rock din Bucureşti, care a luat naştere în iarna anului 2005, primul concert fiind în clubul Underworld, în data de 6 februarie 2006, alături de trupa Protex din Cluj. Până în ziua de azi, băieţii au avut 25 concerte în Bucureşti şi în ţară (în oraşe precum Timişoara, Cluj, Bistriţa, Craiova, Ploieşti, Braşov), atât alături de trupe româneşti, cât şi trupe străine. Versurile au menirea de a ironiza subiecte socio-politice din ziua de azi, majoritatea pieselor fiind în limba engleză. Pe principiul „Do It Yourself”, Cobe au încercat şi încearcă în continuare să-şi facă treaba pe cont propriu, fără amestecul şi influenţele nedorite din afara echipei.

Leave a reply (we review all comments)