Happy Sundays 2

  • by



MNAC continua seria evenimentelor informale de muzica electronica/alternativa si vj-ing cu Happy Sundays @ The Museum #2, ce va avea loc duminica 20 martie in cafeneaua/mediateca muzeului, intre orele 16-23.

Happy Sundays @ The Museum #2 il are ca invitat pe DJ-ul englez Tom Wilson. MI KA, neuro_me si Raluca Teodoru vor sustine un vj set live incepand cu ora 18.

Dupa ce a infiin?at cel mai mare party Funk/Hip-Hop de la Oxford – „Definition of Ape”, Tom Wilson a coordonat evenimentul timp de trei ani, invitand label-uri ca Mo Wax ?i Ninja Tune. Tom a mixat al?turi de nume celebre ca DJ Woody (World Scratch Champion), Bonobo, Jazzman Gerald ?i First Rate de la Scratch Perverts. In România el a pus bazele DJ Democracy, ini?ial în Bucure?ti ?i extins apoi la Cluj ?i statiunile de la Marea Neagr?. Recent s-a întors din Japonia, unde a cintat la „Vanity” ?i „Club Esc”, la dou? dintre cele mai importante evenimente dico-punk din Tokyo. Primul sau single va fi lansat în primavara, de Escalator Records Japonia (www.escalator.co.jp) A scris cronici muzicale pentru The Face, Dazed & Confused ?i The Independent, iar în România scrie pentru Elle, Ziarul Financiar ?i Bussiness Magazine. Putini stiu ca, in timpul lui liber, compune versuri pentru cantece pop ultra-comerciale.

Mi Ka , alias Mihaela Kavdanska, artist vizual din Bulgaria, rezident de cativa ani la Bucuresti se autointituleaza „visual emotional mixer”. Din 1998 participa la bienale si festivaluri new media in Romania , Europa si SUA, cu proiecte legate de fotografie, instalatii video si design.In 2004, MI KA participa la Moving Patterns Bucuresti/Viena, Shusha Night, TM Base, Electrip. Din octombrie 2004 este co-organizator si participant la festivalul Avmotional, festival audio-video experimental care are loc regulat in Bucuresti.

Neuro_me, alias Ioan Cocan, este un artist visual roman, axat mai mult pe web art si cuture jamming. In 2004 expune “URBAN ELECTROCARDIOGRAM”, instalatie new mledia, la Galeria Sign din Groningen, (Olanda)

Leave a reply (we review all comments)