Revelion la Brasov: Gojira, Notsocommon Dj, Tremour @ La Comitet

  • by
Revelion la Brasov: Gojira, Notsocommon Dj, Tremour @ La Comitet

Revelion la Brasov: Gojira, Notsocommon Dj, Tremour @ La Comitet

New Year`s Eve Party – Gojira – Notsocommon Dj – Tremour – Visuals: Eko

@ La Comitet
31 decembrie

Open bar & Buffet
*Intrare libera a doua zi la After Party
http://www.facebook.com/events/218027154941809/
*Primele 30 de bilete Sunt 150lei
Biletele se pot achizitiona de la Comitet (Al. Davila, nr. 5, Brasov)

TREMOUR:
https://soundcloud.com/tremour and https://www.mixcloud.com/tremourmircea/ for free goodies !
Un new-comer cu multa experientra, Tremour surprinde de fiecare data publicul cu ceva nou, drept pentru care recent a fost invitat sa faca mixuri exclusive pentru comunitatea Till’Late din Romania si pentru BassWise Crew.
Mixeaza de 10 ani dar s-a facut remarcat in ultimii 3, primul eveniment de anvergura fiind invitatia facuta de DJ Vasile intr-una din petrecerile dedicate emisiunii “Zona Libera”. Din acel moment, a aparut pe scena langa nume precum Beardyman, Mr. Woodnote, Doctor P, Krazy Baldhead, JFB, Ganja White Night, Ikkaku sau Ed Solo.
Stilurile abordate variaza de la o petrecere la alta dar preferatele raman Drum & Bass, Dubstep si Breakbeat, incluzand in seturile sale productii proprii dar si edit-uri semnate de el.
http://www.facebook.com/pages/Tremour/122895787768200?sk=wall

NotSoCommonDJ:
Daca l-ai ascultat vreodata mixand pe George aka Notsocommon Dj, cu siguranta ti-a atras atentia prin stilul sau care, asa cum ii spune si numele insusi, este departe de a fi „common”.
Pentru el muzica este mai mult decat o pasiune. Este un stil de viata pe care si-l cultiva atent. Influentele pe care nu ai cum sa nu le simti in stilul sau sunt dintre cele mai diverse. De la Prodigy al carui fan declarat este pana la The Cure. De la Kraftwerk pana la James Zabiela. De la Pink Floyd la Radiohead. De la New Order si Joy Division la Chemical Brothers si Moderat. Lista este atat de vasta si imposibil de epuizat ceea ce intareste afirmatia ca, pentru a fi un dj cu adevarat bun, pe langa tehnica, trebuie sa ai o cultura muzicala de invidiat, o lectie pe care Notsocommon si-a insusit-o pe deplin.
A inceput sa mixeze in 2006 in Cool Cat unde fiecare seara de joi il gasea in spatele pupitrului. Tot in 2006 a mixat in legendarul Web Club alaturi de Marika. De atunci au urmat noi si noi locatii printre care Expirat si The Other Side of Expirat, Fratelli, Embryo, Mash-up, Sub Bufet, La Blanca, Propaganda, Space, Kulturhaus, Sex Tower Underground Power, Festivalul Penisula (2009), Palatul Universul.
Varietatea de stiluri pe care le abordeaza in seturile sale nu face altceva decat sa il confirme ca un dj versatil, capabil sa mixeze booty and funky breaks, dar si electro si industrial, trecand prin alternative indie, dubstep si ajungand pana la house si techno.
Pana acum are la activ deja 2 nominalizari la premiile Nights la categoriile „Cel mai bun dj debutant” si „Cea mai mare ascensiune”.
In 2009 a debutat in eter la Radio Bucuresti, fiind in fiecare miercuri gazda emisiunii Electrocord, prima emisiune de muzica electronica de la postul respectiv, reusind de asemenea si performanta de a fi cel mai tanar dintre colegii sai de radio. Printre invitatii pe care i-a avut se numara atat artisti romani cat si straini precum: Junkyard; Marika; Unu; TRG; The Model; Ok Coral; VRT; Mesmer; Adrian Patrascu; Negru; Michi etc; straini: Elite Force; A-Skillz; Meat Katie; Atomic Hooligan (Terry).
http://www.facebook.com/notsocommondj
http://www.dancefm.ro/the-dj/notsocommon-dj/
https://www.mixcloud.com/NotSoCommonDj/notsocommondj-electrocord-vs-the-people/
https://soundcloud.com/notsocommondj/not-so-common-dj-achtung-club-live

GOJIRA :
He makes you dance like crazy and fall in love with music once again, truly confident with his public and flexible to the particular audience. And, as every big entertainer, he cares and has a magical interaction with the dance floor people. Ladies and gentlemen….this is Gojira! Performing on stage since 2005, both at several indoor and outdoor venues all over Romania and some abroad. He is also present at the popular festivals in Romania.
He mostly love and perform bass, but he’s also pretty much influenced by house, techno, breakbeat and dubstep. He played among artists like: Tricky, Adam Freeland, Annie Nightingale, Dj Food, Plump Djs, Stanton Warriors, Slyde, Soul of Man, Ed Solo, Aquasky, Black Sun Empire, Nero, Noisia. Stay tuned and listen his songs and different musical connections with other artists. Enjoy!
http://www.gojira.ro/
http://www.facebook.com/Gojira.Official
https://soundcloud.com/gojira

EKO :
VJ/DJ Eko (Ştefan Ostafi, 29 ani) a luat primul contact cu muzica electronica in 1995 pe cand incepuse sa frecventeze cluburile de underground din Bucureşti (DV8, Underground, Web, Space etc). Din anul 2000 pana in prezent pasiunea lui pentru muzica electronica si pentru vizualizari l-au impulsionat sa devina VJ .
VJ Eko a “vizualizat” multe petreceri pentru cei ce se aflau acolo pentru distractie – proiectand de cele mai multe ori animatii haioase si fragmente din desene animate de dragul amuzamentului, Eko a participat ca VJ si DJ la evenimente organizate de: Synthplants, Iarmaroc Fest, Nights.ro, JijiEvent, Infinity Events, Lolipop Events, 2step Events,Dance Camp Events,Trancenet Events , GhostTown Events , Selectro , Bass Turbat si a fost nominalizat in 2009 si 2010 in cadrul Nights Awards la sectiunea “Cel mai bun VJ” .
La inceputul anului 2011 a fost cooptat ca Vj official al formatiei R.O.A.
In ultimi 4 ani, impulsionat de prietenii apropiati, a inceput sa mixeze in diferite cluburi (Propaganda, Expirat&Otherside, Indie Club, Club Flow, Fabrica, SuBufet,Base Cafe) si la diferite evenimente. A mixat alaturi Tremour, Dj Val, Sharky, Dj Vasile, Rolf, Gojira, Dan O, Fane la Platane,NotSoCommon Dj etc. Stilurile pe care le abordează sunt Retro & Disc, Electro,Trance, Funky & Dnb
http://www.facebook.com/pages/Image-And-Sound-of-Eko/152118401490442

Tags:

Leave a reply (we review all comments)