Russ Chimes, la aniversarea de 1 an a Atelierului de Productie

  • by

Joi, 16 iunie, ora 22:00 sarbatorim impreuna primul an de activitate al Atelierului de Productie.

An bun dupa unii, nu atat de bun dupa altii, an in care sunetul nu a fost intotdeauna grozav iar temperatura nu a fost mereu potrivita.

An in care am organizat expozitii, concerte proiectii si proiecte culturale. Am gazduit de trei ori Shorts Up-ul, ne-am alaturat arhitectilor din echipa 1:1, am gazduit CNDB-ul, am fost mandri ca cea …mai mare petrecere de Halloween din Bucuresti s-a intamplat la noi.

Am cunoscut oameni interesanti, am legat prietenii, am interactionat cu artisti vizuali, ilustratori, DJ si producatori de muzica.

Petrecerea de 1 an, cu care inchidem pentru petreceri Atelierul pana in toamna il are in prim-plan pe Russ Chimes.

Unul dintre cei mai proaspeti artisti londonezi, Russ Chimes este un producator si DJ cu o ascensiune incredibila in ultimii 2 ani. Eclectic, dansant si cu un vibe incredibil de proaspat, Russ a reusit sa atinga Number 1 in topul Mtv UK cu remixul piesei Starry Eye a lui Ellie Goulding.

Ceea ce l-a impins pentru prima oara in atentia lumii a fost primul sau EP, «Midnight Club» care a fost recent lansat pe Eye Industries insotit de un scurtmetraj format din 3 videoclipuri.

Dupa o crestere exploziva, Chimes acum reprezentat de agentul artistilor Chicane, Deadmau5, Groove Armada, Kaskade, Pete Tong si Stanton Warriors a lansat in urma cu doua saptamani al doilea EP, Tonic/Helix.

Un eveniment provocat de Grolsch – Proud Sponsor of the Experimentalists.

intrare: 20 lei, 1 Grolsch inclus, Splaiul Unirii, 160 – www.atelieruldeproductie.ro

Tags:

Leave a reply (we review all comments)