Lansare DARECORDSHOP.ro

Lansare DARECORDSHOP.ro

DARECORDSHOP

Lansare DARECORDSHOP.ro

Se lanseaza DARECORDSHOP.RO
Magazin online de muzică, handmade și artă vizuală.
DARECORDSHOP.RO, proiect românesc ce promovează și comercializează muzică, handmade și artă vizuală, se lansează în mediul online pe 28 octombrie, cu 95 de produse pe care cu greu le mai gasești la vanzare în alte magazine din România.
Cu prețuri între 20 și 200 de lei, DARECORDSHOP.RO se adresează oamenilor care investesc în sufletul lor, publicului ascultator de muzică electronică, indie, trip-hop si reggae, celui care apreciază arta și incurajează artistul, dar și creatorilor, care pot privi magazinul ca pe un loc al afirmării.
“Creațiile oamenilor excepționali cu care colaborăm reprezintă o parte din înaltele valori contemporane, care vor rezista în timp. Încarcatura emoțională din aceste creații, care se transpune într-un puternic mesaj de natură socială, în mare parte, reprezintă motorul Da Record Shop.”, spune Ionuț Moraru, cel care face playlistul de noapte la radio Itsy Bitsy și care stă în spatele magazinului, alaturi de alți doi prieteni: Ruxandra Hoza și Gabriel Popescu.
“Cată vreme muzica va exista și pe CD, vor exista cu siguranță și cumpărători. Credem ca CD-urile nu au murit, ci doar au fost date uitării, iar utilitatea lor este egală cu cea a muzicii în format digital. Noi vedem plăcerea de a cumpăra un CD la fel de mare ca cea de a-l asculta”
DARECORDSHOP.RO are trei secțiuni:
Record Shop / Muzică
Morcheeba, The Knife, Parov Stelar, Bjork, SigurRos, Royksopp, Burial, Patrice, Damian Marley, Lykke Li, The Field, Erykah Badu, Murcof, Trentemoller, Telepopmusik, The XX, Kings of Convenience, Little Dragon, Bonobo, The Field.
Umbrela / Artă vizuală
Fotografie, grafitti, pictură, desen.
Primii artiști promovați: Matei Branea, Florin Pantilimon, Alex Conu, Daniel Pădure, Ghica Popa, Nick Gentry, Hideyuki Katsumata.

www.darecordshop.ro office@darecordshop.ro

2 thoughts on “Lansare DARECORDSHOP.ro”

  1. desigur, avem cd-uri mai ieftine sau nu in comparatie cu alte magazine de gen. ca sa luam exemplul tau, Burial costa pe darecordshop.ro 66 lei, iar pe amazon aproximativ 68 de lei, fara livrare. noi nu taxam livrarea in Bucuresti, iar in tara se adauga pretului de pe site costurile impuse de livrarea prin posta.
    inca nu contam ca tara pentru distribuitorii unora dintre albumele pe care le avem la magazin, iar costurile aducerii lor aici sunt mai ridicate. incercam sa oferim romanilor o solutie mai simpla pentru cumpararea muzicii, prin scutirea timpului, orice produs putand fi livrat chiar in ziua plasarii comenzii.

  2. cozmin trigar cinta haus

    salut, aplaud chiar initiativa, dar preturile ma fac dezinteresat.
    cereti aproape 70 ron pe un burial pe care in anglia am dat 9 lire, si cam tot atita pe un bonobo black sands pe care il iei usor si mai ieftin de pe amazon (s-ar putea sa fi dat in jur de 11 pe el, nu mai retin).
    deci, si nu sint mailitios, doar curios, de ce am cumpara de la voi si nu din alte parti? cu ce ne convingeti?

Leave a reply (we review all comments)