Proiectiile “Sub clar de luna” continua în Parcul Bazilescu

Sub clar de luna - cinema open airProiectiile "Sub clar de luna" continua în Parcul Bazilescu

Proiectul de Cinema Open Air – Sub clar de lună, derulat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR) şi Primăria Sectorului 1, a ajuns la jumătatea primei ediţii.

În data de 17 iulie, în Parcul Bazilescu, TIFF Cinema Open Air a debutat cu filmul american de box office Star Trek, în faţa unui public entuziast, venit în număr impresionant la proiecţie.
Timp de 4 zile, bucuria publicului bucureştean de a viziona un film de cinema s-a dovedit a fi constantă şi motivantă pentru organizatorii evenimentului.

„Este binevenită iniţiativa Festivalului de Film Transilvania şi a Primăriei Sectorului 1 de a ne oferi un program cultural de petrecere a serilor mult prea călduroase, la un film în aer liber”, a declarat organizatorilor, un cinefil venit cu nepoţii la Cinema Open Air, în Parcul Bazilescu.

Bucureştenii se vor putea bucura de proiecţii Sub clar de lună, cu intrare liberă, până duminică, 26 iulie, după următorul program: Paris je t’aime (Franţa, 2006) – miercuri, 22 iulie, O poveste de Crăciun (Franţa, 2008) – joi, 23 iulie, Vicky Cristina Barcelona (Spania – SUA, 2008) – vineri, 24 iulie, Nunta mută (Romania, 2008) – sâmbătă, 25 iulie, Duplicity (SUA, 2009) – duminică, 26 iulie.

Sub Clar de lună – Cinema Open Air este un proiect marca TIFF, organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc în colaborare cu agenţia Cameleon PR & Events şi sprijinit de Primăria Sectorului 1, ce îşi propune să (re)atragă publicul român către cinema.

Partenerii evenimentului: Adevărul, Adevărul de Seară, Şapte Seri, Radio Bucureşti, Cinemagia, Feeder.ro, Metropotam.ro, Sutu.ro, Cărtureşti.

3 thoughts on “Proiectiile “Sub clar de luna” continua în Parcul Bazilescu”

Leave a reply (we review all comments)