Beardyman & JFB

beardyman

Beardyman
JFB
DJ Vasile
Tremour

sambata, 30 mai @ Hala de Muzica
21:00

intrare 40 ron

19 thoughts on “Beardyman & JFB”

  1. bai dar chiar credeti ca avem noi nevoie de explicatiile voastre de rahat ??? Beardyman costa undeva la 2000 E bani care voi ii scoate-ti din 400 de persoane .. sa numai zic ca mai aveti si sponsori :))) terminati cu explicatiile nasoale .. lasa-i omului commentul si aia e .. continua sa faci reclama si taca-ti “fleanca” dupa ce ca sunteti prosti mai sunteti si inculti .. e simplu “organizatoru’ lu peste faci asa .. asta e INVITATUL !!! ASTA E PRETUL DE INTRARE .. fara explicatii de rahat .. petardelor oricine poate face booking pentru beardyman la nick@codaagency.com PA !

  2. win a date with beardyman if you come in the next 30mins!!!!

    no joke dudes! ( this is only for men, there is an other competition only open for girls to win a date with JFB 😉 )

    the promoter

  3. nici nu am insinuat ca i-ai chemat tu pe basement jaxx , era pur si simplu un exemplu .

    da , si eu sper sa iasa bine .

    Cheers si c’ya there … inca o saptamana 😀

  4. pai nu prin ideea .. ar fi prea tarziu pentru asa ceva ? nu’s rautacios , chiar sunt curios de parerea ta …

    eu unul am fost la tmBase anul trecut, si eu am pierdut 2 zile pe drum si bani and so on si , da , chiar a meritat … dar nu vad de ce nu as merge si in hala … tocmai ,de-abia astept sa “aud” noutatile din repertoriul lor .

    cat despre diferentele intre timisoara si bucuresti , nici nu are rost … sunt oameni care chiar incearca sa schimbe ceva in cultura bucurestenilor in ceea ce priveste evenimentele de CALITATE . ca nu iese tot timpul cum ar fi normal , pana la urma , in 2009(8) ( vezi glitch mob ) , asta nu inseamna neaparat un lucru rau .desi nu vad un boards of canada sau un yppah prea curand … faptul ca se incearca ceva , momentan , e ceva . dupa cum se vede si in evenimentele viitoare , perceptia majoritatii e cam disfunctionala . vezi basement jaxx : cati se bucura ca , in sfarst , vin modeselektor si apparat ( nume absolut imense ) si cati se bucura de faptul ca vin aia care canta “red alert” … nu contest , si basement jaxx e un nume greu dar e ceva care, dupa parerea mea , ar fi trebuit sa se intample ceva mai devreme … cum a fost si cu chemical brothers …

    Eu am o vaga impresie ca in 2-3 ani o sa existe si in bucuresti un festival de talia TmBase …si nu pentru ca imi doresc eu , ci pentru ca asa ar trebui sa fie …

    Pace si toate cele bune , ne vedem in hala !

  5. hai fratilor sa ne bucuram de faptul ca nu trebuie sa mergem pana nu stiu unde ca sa-i vedem si gata … ne vedem acolo, can’t wait 😀 😀 😀

  6. Fratilor, vne Beardyman in Bucuresti… asta e tot ce conteza! Pretul piperat ?! Eu zic ca e ok. Ma tot uit pe net la chesitiile pe care le poate face omuletzul asta, e absolut genial! Merita 40 de ron!
    Prima oara am avut ocazia sa il vad la TMBase, anul trecut, unde am ramas cu gura cascata. Nu mi-a venit sa cred de ce este in stare si nu eram singura in situatia asta. A iesit un show pe cinste si toata lumea a fost fascinata de talentul lui. Abia astept sa il vad si de data asta.
    Asa ca nu va mai certati pe nimicuri si veniti la eveniment ca nu o sa va para rau ca ati dat banii.. ma repet, dar din partea mea merita!

    Cheers!

  7. @pac pac
    DA da, asta e atitunea perfecta
    sa dai in dinozaurii electronicii si sa iei peste picior printre putinele multinationale care fac treaba pe la noi.
    yeah yeah, super profesionalism guys!
    felicitari!

  8. dragule
    DA, stiu cat costa totul, stiu cat sunt artistii si stiu mult mai multe decat crezi tu ca stiu.
    De aceea si mi-am permis acest comentariu. Nu ma intelege gresit, dar o spuneam ca si sfat, in sensul ca au existat multe partyuri nereusite din cauza acestui “amendament” si mi-as dori f mult sa semene acest eveniment cu ceea ce s-a intamplat la tmbase.
    Nu-ti pune nimeni bete in roate si am sa pun si eu un post despre, CA SI AJUTOR.
    Pacat ca tonul tau ascunde doar frustrari …
    Da scroll in jos pe prima pagina la feeder. Sunt foarte multi organizatori care “muncesc titanic” de ani de zile, chiar si pro bono, sa faca ceva de bun gust. Culmea e ca nu o sa-i vezi niciodata plangandu-se sau miorlaindu-se din cauza unui comentariu (oarecum indreptatit).

    nu intotdeauna bad PR means good PR

    Te astept cu mai multe detalii pe mail, facem chiar si concurs, ce vrei. Numai sa vina lumea, sa iasa partyul si sa ne simtim bine.

    Iti multumesc de atentie si as aprecia foarte mult o adaptare a tonului si a discursului la “nevoile” publicului. MULTA BAFTA!!!

  9. BTway, cui nu-i convine, sa se duca frate la Kraftwerk la PALA SALATULUI, pe 3 milioane bilet si sa o arda precum bosorogii comunisti, aplaudacii de onoare in primele randuri.

  10. Nu credeti k ar fi cam mult sa va aruncati in afirmatii de genul ” nitel cam piperat pretul, vad k e si un powered by acolo, lama cu doua taisuri”? oare stiti ce munca titanica se afla in spatele unui astfel de eveniment, oare stiti cat costa artistii, care sunt cheltuielile reale de publicitate, cat costa sa tiparesti niste afise, care sunt costurile de panotaj. Cred k lansatorii de zvonuri ar trebui sa-si tina “fleanca” si sa nu mai incerce sa puna bete in roate acolo unde nu e cazul. Ar trebui sa multumiti k nu facem eventuri in mocirla precum alti organizatori din rom. Eventuri pe bani putini, cu organizare si conditii de tot kktul.

  11. crissy agrees with this event

    ne omoara criza asta la postere… ah, ochii mei.

    nitel piperat pretul, vad ca e si un powered by pe acolo,
    in fine
    e o lama cu doua taisuri faza cu pretul de la intrare.

Leave a reply (we review all comments)