TEST POINT 2

Si cand nimeni nu se mai astepta… 🙂

Vineri 10 martie Test Point prezinta:

Aria Urbana
Snow (Zoom Out)
Rapala (LBC Crew)

Visuals: Easy Switch, Csongi

Locatia: Fabrica de pe strada 11 iunie, nr.50, langa Parcul Carol.
Ora 22.00.
Intrare: 10 ron.

(side comment: am inteles ca toate problemele editiei precedente au fost surmontate cu succes si ca organizatorii au invatat din greseli)

– via dermon

9 thoughts on “TEST POINT 2”

  1. Nu prea stiu multe din ce se mai intampla in ultimul timp prin TEST POINT, dar am vazut ca peretii erau blank, si eu zic ca pote putem sa rezolvam noi ceva sa dau niste stenciluri faine, super faine, lifesize chiar, sa arate mai uman! 🙂
    Peace!

  2. lasand la o parte ipocrizia si self-promo-ul, pot sa afirm ca, in calitate de participant, lucrurile au fost in regula. la fel si muzica, cel putin vineri. evident, se mai poate lucra la mai toate aspectele, dar asta nu face evenimantul sau locatia mai putin placute. fabrica chiar are potential, si nu cred ca poti judeca al doilea evenimet prin prisma primului. sa fim putin obiectivi totusi.

  3. Dupa experienta de la primul Test Point am preferat sa evit locul si sa ma indrept catre locuri mai interesante.Sincer, nu imi pare rau.

  4. in unele privinte a fost mai bine ca prima oara:toalete(dar cu apa pe jos),un pic mai cald inauntru,sunetul ok(parca prea tare totusi).dar simbata muzica a fost infernala,imposibil de ascultat.

  5. in unele privinte a fost mai bine ca prima oara:sunetul ok,toalete(dar cu apa pe jos),putin mai cald inauntru,butelia a disparut,preturile la bar au scazut un pic,in sali e mai curat.insa simbata muzica a fost insuportabila.o mizerie.

  6. ar fi interesant de citit si niste opinii obiective despre ce a fost la test point 2.

    cele de mai sus cam intra la categoria self promo dupa parerea mea…

  7. petrecere la rece_beton_perne moi_drum_dans-balance_barbati asortati_femei decente/glamuroase/dar nu fitzoase (desi ar avea motive)_________deci: fabrica m-a motivat sa-mi consum aproape toata energia intr-o seara de vineri__am inceput sa ne miscam bine in zona underground >>>>

Leave a reply (we review all comments)