unatc

DIPLOMA @ Palatul Camerei de Comerț

DIPLOMA @ Palatul Camerei de Comerț
29 Octombrie – 1 Noiembrie

The Institute organizează la final de octombrie cea de-a doua ediție DIPLOMA, cea mai mare sărbătoare a absolvenților facultăților artistice și vocaționale, o rampă de lansare pentru următoarea generație de creativi români. Evenimentul este susținut de: Unicredit, HTC, UPC România, Grolsch, Absolut și NESCAFÉ Dolce Gusto.

Expoziția DIPLOMA va dura patru zile (29 octombrie – 1 noiembrie 2015), va avea loc la Palatul Camerei de Comerț și va prezenta lucrările de diplomă ale absolvenților a opt universități din București în atenția unui public cât mai larg. Acesta va putea urmări proiecții de film, spectacole de teatru, recitaluri muzicale și o expoziție cu lucrări de arhitectură, arhitectură de interior, peisagistică, urbanism, artă murală, ceramică/sticlă/metal, design ambiental, design grafic, design industrial, design de produs, design textil și arte textile, foto-video, grafică, modă, pedagogia artei, pictură, sculptură.

Prin implicarea facultăților creative din București, organizatorii își propun să genereze un dialog atât între studenții din diferite domenii, cât și între facultăți, care să se dezvolte și să se transforme în parteneriate, proiecte comune, colaborări.

Evenimentele și expozițiile din cadrul Diploma au în vedere atragerea unui public interesat de artă și industii creative, care poate fi un potențial angajator sau un partener al tinerilor absolvenți, organizatorii privind acest proiect ca o rampă de lansare pentru următoarea generație de creativi din România.

Universitățile și Facultățile partenere ale DIPLOMA sunt:Read More »DIPLOMA @ Palatul Camerei de Comerț

Să Film!: „Omulan” (regie Matei Branea) + „Toto și surorile lui” (regie Alexander Nanau)

Să Film!: „Omulan” (regie Matei Branea) + „Toto și surorile lui” (regie Alexander Nanau)
16 Ianuarie, 18:00 – 22:00

UNATC București şi Film Menu prezintă vineri 16 ianuarie, în sala de cinema din UNATC, proiecția a două filme românești recente. La ora 18:00 va avea loc premiera scurtmetrajului „Omulan”, realizat de Matei Branea. Filmul va fi proiectat cu sprijinul N-Graphix. Apoi, de la ora 19:30 va urma proiecția documentaruluiToto și surorile lui”, realizat de Alexander Nanau. Filmul va fi proiectat cu sprijinul HBO România.

Programul „Să Film!” de vineri, 16 ianuarie 2015 (UNATC – sala de cinema):
ora 18:00 Proiecție „Omulan” (România 2015, regie UNATC)
ora 18:15 Discuție cu membrii echipei filmului.

ora 19:30 Proiecție „Toto și surorile lui” (România 2014, regie Alexander Nanau)
ora 21:00 Discuție cu membrii echipei filmului.

Intrarea la eveniment este liberă.

fb event

Read More »Să Film!: „Omulan” (regie Matei Branea) + „Toto și surorile lui” (regie Alexander Nanau)

Lansarea Film Menu #24 @ UNATC & Ota

  • by iguLansarea Film Menu #24 @ UNATC & Ota
26 noiembrie, 19:00

Miercuri, 26 noiembrie, are loc la București lansarea Film Menu #24, printr-o proiecţie în sala de cinema din UNATC, de la ora 19.00, a unui film clasic american realizat de Max Ophüls, „Letter from an Unknown Woman” („Scrisoare de la o necunoscută”, SUA 1948), dar şi printr-o petrecere tematică organizată în Ota (str. Dr. Staicovici, nr. 26), după ora 22.00. Intrarea la proiecţie şi la petrecere va fi liberă.

Și de data aceasta vă propunem să realizăm împreună playlistul petrecerii, în felul următor: lăsați pe pagina evenimentului câte un link YouTube spre melodii pe care le asociați cu tema actuală a revistei (“Hollywood: epoca studiourilor”), ceea ce înseamnă că puteți propune orice piesă pop, blues, jazz, rock’n’roll etc. americană din anii ’20 – ’60. Jucați-vă, distrați-vă, dar nu uitați să faceți alegeri care au legătură cu tema.Read More »Lansarea Film Menu #24 @ UNATC & Ota