the institute

9 târguri pentru cadouri de nota 10

Cadouri

Odat─â cu mun╚Ťii de dulciuri, Mo╚Ö Nicolae ne-a adus o num─âr─âtoare invers─â: Cr─âciunul se apropie vertiginos, iar lista celor dragi pe care vrem s─â ├«i bucur─âm cu un cadou ├«ncepe s─â prind─â contur. Dac─â v-a╚Ťi s─âturat de atmosfera haotic─â ╚Öi mercantil─â a mall-urilor ╚Öi de cadourile generice care ├«mp├ónzesc magazinele, mai ave╚Ťi dou─â weekend-uri pline de t├órguri de Cr─âciun la care s─â g─âsi╚Ťi surpriza perfect─â ╚Öi atmosfera magic─â a s─ârb─âtorilor de iarn─â.

1. Cel mai mic târg de Crăciun

Pe┬á10 ╚Öi 11 Decembrie avem un motiv nou s─â ne croim drum p├ón─â la The Institute: Cup&Candle, Double Bubble ╚Öi ├Än Fa╚Ťa Blocului sunt doar c├ó╚Ťiva dintre cei care lupt─â pentru un loc sub bradul vostru,┬ájoi de la 16.00 ╚Öi 21.00, ╚Öi vineri de la 10.00 la 20.00.

2. Dichisar

Dup─â Impact Fair, spa╚Ťiul vesel ╚Öi colorat de la Impact HUB┬áse umple din nou de priviri curioase ╚Öi cadouri inedite, de aceast─â dat─â de la Breslo.ro.┬áEdi╚Ťia special─â de s─ârb─âtori din 12-13 Decembrie┬áaduce decora╚Ťiuni handmade de Cr─âciun, haine cu aer festiv, juc─ârii haioase ╚Öi accesorii originale. T├órgul e deschis┬áde la 9:00 la 20:00.

3.┬áMarch├ę de No├źl

┬áCu to╚Ťii avem ╚Öi genul┬áacela┬áde prieteni – pe care nimic nu pare s─â-i mul╚Ťumeasc─â, surprind─â sau entuziasmeze. Pentru ei, pe 12-13 Decembrie de la 11:00 la 20:00, AUTOR deschide por╚Ťile Casei Universitarilor ╚Öi v─â invit─â la T├órgul cadourilor de designer.Read More »9 t├órguri pentru cadouri de nota 10

DIPLOMA @ Palatul Camerei de Comer╚Ť

DIPLOMA 2015

DIPLOMA @ Palatul Camerei de Comer╚Ť
29 Octombrie ÔÇô 1 Noiembrie

The Institute organizeaz─â la final de octombrie cea de-a doua edi╚Ťie DIPLOMA, cea mai mare s─ârb─âtoare a absolven╚Ťilor facult─â╚Ťilor artistice ╚Öi voca╚Ťionale, o ramp─â de lansare pentru urm─âtoarea genera╚Ťie de creativi rom├óni. Evenimentul este sus╚Ťinut de: Unicredit, HTC, UPC Rom├ónia,┬áGrolsch, Absolut ╚Öi NESCAF├ë Dolce Gusto.

Expozi╚Ťia DIPLOMA va dura patru zile (29 octombrie ÔÇô 1 noiembrie 2015), va avea loc la Palatul Camerei de Comer╚Ť ╚Öi va prezenta lucr─ârile de diplom─â ale absolven╚Ťilor a opt universit─â╚Ťi din Bucure╚Öti ├«n aten╚Ťia unui public c├ót mai larg. Acesta va putea urm─âri proiec╚Ťii de film, spectacole de teatru, recitaluri muzicale ╚Öi o expozi╚Ťie cu lucr─âri de arhitectur─â, arhitectur─â de interior, peisagistic─â, urbanism, art─â mural─â, ceramic─â/sticl─â/metal, design ambiental, design grafic, design industrial, design de produs, design textil ╚Öi arte textile, foto-video, grafic─â, mod─â, pedagogia artei, pictur─â, sculptur─â.

Prin implicarea facult─â╚Ťilor creative din Bucure╚Öti, organizatorii ├«╚Öi propun s─â genereze un dialog at├ót ├«ntre studen╚Ťii din diferite domenii, c├ót┬á╚Öi ├«ntre facult─â╚Ťi, care s─â se dezvolte ╚Öi s─â se transforme ├«n parteneriate, proiecte comune, colabor─âri.

Evenimentele ╚Öi expozi╚Ťiile din cadrul Diploma au ├«n vedere atragerea unui public interesat de art─â ╚Öi┬áindustii creative, care poate fi un poten╚Ťial angajator sau un partener al tinerilor absolven╚Ťi, organizatorii privind acest proiect ca o ramp─â de lansare pentru urm─âtoarea genera╚Ťie de creativi din Rom├ónia.

Universit─â╚Ťile ╚Öi Facult─â╚Ťile partenere ale DIPLOMA sunt:Read More »DIPLOMA @ Palatul Camerei de Comer╚Ť