Concurs pentru instalația imersivă Romanian Design Week 2023 x IQOS

Concurs pentru instalația imersivă Romanian Design Week 2023 x IQOS

UPDATERE-CONNECT, a celebration of togetherness: extindem termenul de înscriere la concursul pentru instalația imersivă Romanian Design Week 2023 x IQOS

#RDW2023 #romaniandesignweek #connections #rdw11 #reconnect

Romanian Design Week 2023 și IQOS anunță extinderea perioadei de înscriere a proiectelor în concursul pentru instalația imersivă RE-CONNECT, a celebration of togetherness, până la data de 17 martie, 2023. Orice înscriere primită după 17 martie, 2023, orele 23:59, nu va fi luată în considerare. 

Concursul se adresează tuturor reprezentanților industriilor creative locale, fie ei designeri, arhitecți, scenografi sau artiști vizuali, care vor să ofere publicului larg al festivalului o experiență imersivă. Participanții trebuie să aibă vârsta de 25 de ani împlinită la înscrierea în concurs. 

Mai multe informații despre înscriere, regulament și detalii sunt disponibile pe www.partedinarte.ro.

Buget de producție: 40.000 euro

Proiectele ȋnscrise ȋn concurs vor fi evaluate și notate în două etape. În prima etapă propunerile înscrise vor fi evaluate de un juriu format din: Adrian Damian – scenograf, Eliza Yokina – arhitect, Senior Partner Cumulus, Omid Ghannadi – designer, cofondator Inside Academy, Andrei Borțun – CEO The Institute, și Bogdan Jurge – Manager Brand Engagement IQOS, Philip Morris România. 

Jurații vor nota proiectele și vor alege o listă de 3 finaliști pentru a doua etapă de evaluare, care presupune urcarea celor trei proiecte finaliste pe platforma www.partedinarte.ro, unde comunitatea va vota câștigătorul, votul fiind la îndemâna tuturor persoanelor adulte înregistrate pe platformă. Proiectul care va obține cele mai multe voturi în intervalul anunțat de organizatori va fi premiat și implementat la Romanian Design Week 2023. 

Se vor acorda trei premii, astfel: un premiu în valoare de 5.000 euro pentru proiectul câștigător și realizarea acestuia în cadrul Romanian Design Week 2023, în limita bugetului de producție de 40.000 euro și două premii în valoare de câte 3.000, respectiv 2.000 euro pentru cele două proiecte finaliste, care vor ocupa locurile II și III în urma votului comunității.  Coordonator tehnic al realizării instalației premiate și partener de producție și montaj va fi Florin Niculae – CEO Kaustik.

Mai multe detalii pe websiteFacebook și Instagram.

Despre The Institute

The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de peste 25 de ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România. Prin tot ceea ce face, contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. Este fondator al proiectelor Romanian Design Week, DIPLOMA Show, Gala Societății Civile, Internetics și inițiator al programelor ASAP România, Cartierul Creativ și Combinat.

Despre IQOS

Pentru al patrulea an consecutiv, IQOS este partener al Romanian Design Week și susține industriile creative din Romania. Tema acestei ediții a festivalului scoate în evidență strategia și viziunea pe termen lung a brandului IQOS, „a celebration of togetherness”.

Parte din misiunea brandului este și susținerea acordată comunităților creative și inovația în construirea unui viitor în care evoluția tehnologică, incluziunea și respectul pentru ceilalți sunt esențiale pentru a genera progres și a construi o societate mai deschisă.

Leave a reply (we review all comments)