CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savoring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de obiecte decorative: ceramică și lemn

Thu, 26 Oct 2017 ⏐12:00 am

atelier obiecte decorative mic

Avem pentru tine un atelier relaxant, la care vei învăţa două tehnici decorative pe care poţi să le folosești oricând vrei să înfrumuseţezi şi să personalizezi un obiect. Atelierul de obiecte decorative pe care ți-l propunem începe din 26 octombrie, la Fundația Calea Victoriei.

Dacă nu ai mai pictat până acum pe ceramică, sau ai încercat deja, dar n-ai fost mulţumit de rezultat, vei descoperi că nu-i chiar atât de complicat pe cât ai crede. Totul e să ai materialele potrivite – culori speciale – şi un profesor experimentat care să-ţi explice paşii operaţiunii. Maria E. Bălan, grafician, este cea care îţi va arăta ce e de făcut. Tot ea te învaţă, la a doua şedinţă de curs, cum să foloseşti tehnica şerveţelului (decoupage), ca să decorezi obiecte din lemn.

La final, vei avea două obiecte frumos decorate de tine: o farfurie din ceramică şi o ramă de oglindă, pe care le vei putea păstra sau dărui prietenilor.

Temele celor două întâlniri:

  1. Pictură pe ceramică

Decorarea unui obiect din ceramică presupune anumite etape de lucru specifice acestei tehnici şi folosirea unor culori şi materiale speciale. Vom face un desen personalizat pentru a decora un obiect simplu, transformându-l prin dibăcia mâinilor noastre într-unul deosebit şi unic.

Subiectul ales pentru această şedinţă este Mandala. Suportul pe care lucrăm este o farfurie pe care avem posibilitatea apoi să o folosim ca obiect decorativ.

  1. Decoupage sau tehnica serveţelului

La această întâlnire ne îndeletnicim cu un alt tip de activitate creativă, şi anume tehnica serveţelului. De data aceasta vom lucra cu alt tip de materiale, specifice acestei tehnici realizând o ramă de lemn pentru o oglindă, pe care o vom personaliza.

Atelierul are două întîlniri desfățurate pe 26 octombrie și 2 noiembire. Taxa de participare este de 180 de lei (toate materialele sunt incluse), iar înscrierile se fac de pe site sau la adresa contact@victoriei.ro.

Venue

Fundația Calea Victoriei
Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1
București, Romania
+ Google Map
Website:
www.victoriei.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2018 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account