HoT: Parks /1 – Piața Plevnei (Parcul Gheorghe Doja)

HoT: Parks /1 - Piața Plevnei (Parcul Gheorghe Doja)

HoT: Parks /1 – Piața Plevnei (Parcul Gheorghe Doja)

În cel de-al treilea an al proiectului Heritage of Timişoara, vă pregătim un nou concept de eveniment – HoT: Parks.

Inspirat din atmosfera liniștită a cartierului Elisabetin (caracterizat prin vaste rezervații de arhitectură realizată în stilul anilor 1900, combinat cu străzi pavate cu piatră cubică, parcuri și linii de tramvai pe străzi înguste), vă propunem o serie de 5 mini-evenimente, care se vor desfășura în primăvara acestui an în cinci parcuri din cartier, activând punctual subzone ale acestuia. Organizate sub forma unor picnicuri de arhitectură, vom explora și admira împreună într-un cadru degajat moștenirea atât materială, cât și imaterială a Elisabetinului.

Datele primelor două mini-evenimente HoT: Parks sunt:
11 mai – Piața Plevnei (Parcul Gherghe Doja)

25 mai – Piața Bisericii
// detalii: http://bit.ly/hot-parks-bisericii

Stați cu ochii pe noi, pe parcursul săptămânilor următoare vom reveni treptat cu noi informații și cu programul de activități al fiecărui mini-eveniment HoT: Parks.

Ne vedem în parc!
_________
Heritage of Timișoara: Elisabetin este un proiect al Asociației Prin Banat, co-finanțat de AFCN (Administrația Fondului Cultural Național). Parteneri: OAR / Filiala Timiş, Asociația Peisagiștilor din România – AsoP, Filiala Teritoriala Vest, Casa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis, Asociatia de la 4, ALTFELstudio, PLAI, AMBASADA

Mai multe informații despre proiect:
www.heritageoftimisoara.ro

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
_____
Grafică: Lucian Popovici

Tags:

Leave a reply (we review all comments)