Workshop – Educație Financiară: Cum să ne gestionăm banii?

Workshop - Educație Financiară: Cum să ne gestionăm banii?

Workshop – Educație Financiară: Cum să ne gestionăm banii?

Poate ai incercat sa tii o evidenta a banilor in ultima vreme si te-ai panicat cand ai observat ca iesi pe minus luna de luna sau nici nu stii ce se intampla cu banii tai. Asta nu inseamna ca “nu te pricepi” la bani, inseamna doar ca esti un om normal ca toti ceilalti, care nu a acordat prea multa atentie gestionarii banilor pana acum.

Invatam zilnic cate ceva ce tine de activitatea sau studiile noastre, iar procesul este continuu. Problema este ca notiunea de “educatie financiara” ne este straina, foarte rar auzim ca cineva invata cum sa economiseasca, dar niciodata nu auzim ca invata cum sa organizeze bani si sa foloseasca economiile. Si asta nu pentru ca nu ar fi nimic de invatat, ci doar pentru ca ideea nu e suficient de populara la noi in tara.

Uite cateva exemple de teme ce tin de educatia financiara la care poate nu te-ai gandit inca (dar, poti rasufla usurat, pe care le vom aborda la evenimentul nostru gratuit):

*Obiceiurile care ne golesc buzunarele (ce dauneaza situatiei noastre financiare)

*Banul ca stapan vs. Banul ca instrument (cum sa ne organizam banii in functie de viata pe care o vrem)

*Cum imi setez si ating un obiectiv financiar (despre importanta obiectivelor cand vine vorba de bani)

*Cele 3 principii financiare

*Discutie libera, la care te incurajam sa participi

Speaker: Daniel Andrei Mircea

Daniel Mircia este un tanar consultant financiar, trainer, participant la nenumarate workshop-uri de educatie financiara si economie, care are in spate experienta colaborarii cu oameni responsabili financiar si experti din domeniu. Adaugam listei si spiritul lui binedispus (te avertizam ca e molipsitor).

Despre eveniment
Data: 21.02.2019
Locatie: Centrul pentru Managementul Organizatiilor Nonprofit
Ora: 18:00

Leave a reply (we review all comments)