Bloc. Unblock. Launch event

Bloc. Unblock. Launch event

Bloc. Unblock. Launch event

Dragă locatarule, dragă vecine şi dragă tu, preocupat de viaţa oraşului,

Haide să ne bucurăm împreună sâmbăta aceasta de prima scară de bloc revitalizată în urma proiectului cultural Bloc. UNBLOCK.
Blocul Liric este pentru câteva ore vedetă în cartier, incubator de idei şi bine, loc de întâlnire pentru toţi cei care vor să schimbe ceva în felul în care arată viaţa la bloc. Este loc de distribuire al ziarului Ghidul locatarului, un cumul de gânduri şi metode de resuscitare a scărilor de bloc. Este scenă pentru Micul prinţ-teatru de umbre pentru copiii din comunitatea Liric. Este o seară firească între vecini în sens amplu.

Ne întâlnim cu spaţiul, povestim despre proiect, obiecte şi maker culture, cunoaştem oamenii care l-au făcut posibil, primim feedback, comenzi, idei, totul în aer de sărbătoare!

Se încheie un tur de forţă de aproape 2 luni de zile şi nopţi de cursuri, prelegeri, design, fabricaţie, cartare antropologică. Reuşite şi eşecuri, muncă de şantier, pe scurt culisele noastre pentru voi toţi!
Vino să duci povestea mai departe!

Pentru cei care ne citesc pentru prima dată acum, un parcurs al proiectului se găseşte aici:
http://www.asociatiadtm.ro/proiecte/bloc-unblock/bloc-unblock-rezumat

Proiect inițiat și condus de Alexandra Mihailciuc și Andrei Tache, organizat de Asociația Designers, Thinkers, Makers și Nod Makerspace, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în parteneriat cu Banca Transilvania și La Firul Ierbii.

Leave a reply (we review all comments)