Threshold- Expoziție Mihai Coltofean

Threshold- Expoziție Mihai Coltofean

Threshold- Expoziție Mihai Coltofean

Avem plăcerea de a vă invita joi, 7 iunie 2018, începând cu orele 19:00 la vernisajul THRESHOLD a artistului Mihai Coltofean. Expoziția de tip “one night show” continuă seria de evenimente din cadrul proiectului ETAJ – artist run space, de pe strada George Enescu, nr 43, etaj 1.

Threshold
“the point or level at which something begins or changes/ the part of a floor at the entrance to a building or room”

Tipul de imagine pe care îl propun în prezent este derivat în primul rând, din personalitatea și preocupările mele; nu doresc ilustrarea unui concept cu fir narativ, temporal. Mă interesează imaginile cu caracter afectiv și caut exprimarea realitatilor interumane și stărilor psihologice ale individului, chiar dacă uneori acesta lipsește cu desăvârșire din imagine.
De cele mai multe ori, găsesc subiectele cu aparatul de fotografiat; ele pot fi prefabricate, în sensul în care am un anumit tip de imagine în minte pe care îl caut pană îl gasesc, îl surprind spontan sau îl fabric ca intr-o scenografie de film. În oricare caz, ideile trebuie să se completeze reciporc, să aibă elemente comune, să exprime și să contureze ideea de bază progresiv și din ce în ce mai clar cu fiecare lucrare în plus.
Privesc lucrul și spatiul intim al individului (pat, oglindă, haină, locuință etc) ca pe un obiect estetic ce poate stârni stări afective, amintiri sau premoniții. În acest context, timpul este circular: lucrurile și acțiunile au fost, sunt ( se întâmplă), și se repetă la infinit, așteptând totuși să treacă pragul unei permanente schimbări.

Leave a reply (we review all comments)