J&B Blending Spirits: Man & Machine

J&B Blending Spirits: Man & Machine

J&B Blending Spirits: Man & Machine

A streetacular tribute for the father of cybernetics, Grigore Moisil.

Marți, 15.05. Open doors: 7PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1.
Intrare liberă

———

Așa-i c-ai întors și tu capul, măcar odată, după una dintre picturile murale care colorează orașul?

Și noi. De aceea îți prezentăm un blend creativ care sărbătorește arta urbană și aduce împreună 2 universuri diferite într-un manifesto comun: Man and Machine în slujba artei, eveniment organizat în contextul Bucharest Technology Week

Cum? Sweet Damage Crew (România) face echipă cu SprayPrinter(Estonia) și pictează împreună un mural la Expirat.

Vino și tu marți, 15 mai, la Expirat, să vezi rezultatul colaborării dintre cele două echipe.

Bineînțeles, nu te ținem pe sec. Te așteptăm cu blenduri J&B și Vlad Dobrescu și NotSoCommonDJ la platane. Ne vedem, da?

———

Sweet Damage Crew este crew-ul care are la bază 4 artiști grafitti care, de-a lungul celor 15 ani de activitate, au colaborat și și-au creat un stil unic, ușor de recunoscut.
Membrii echipei inițiale sunt Cage, Biex, Reck şi Seyr. Colaborarea a început în această formulă, după ce au participat la mai multe concursuri naţionale şi internaţionale de graffiti. Începând cu anul 2015 echipei i-s-au alăturat nou membri, Pandelee, Boeme & Shatran.

——

SprayPrinter este o tehnologie care poate crea picturi murale creative mai rapid și mai eficient. Combinând un controller Wii și o valvă de motor, SprayPrinter îți permite să printezi picturi de pe smarphone pe orice suprafață folosind vopsea spray de grafitti. Cu mai multe tehnologii de acest fel, și nu numai, poți interacționa între 18-20 mai în Piața Universității, la Bucharest Technology Week 2018.

Leave a reply (we review all comments)