Brunch – Ziua Culturii Naționale la MNAC

brunch mnac

MNAC sărbătorește Ziua Culturii Naționale cu un brunch informal ​în cafeneaua​ muzeului, sâmbătă, 13 ianuarie, între 14:00-18:00. Ethel Lucaci-Băiaș și Silviu Băiaș, Ion Bitzan, Wanda Mihuleac și Gheorghe Rasovszky sunt artiștii ale căror lucrări așteaptă să fie descoperite de-a lungul ​a ​celor patru etaje ale muzeului.

De asemenea, sunteți invitați să descoperiți și proaspăt inauguratul Centru de Documentare și Cercetare a Culturii Vizuale „Mihai Oroveanu”, un spațiu public destinat specialiștilor, dar și publicului larg interesat de istoria recentă a dezvoltării artei din România. Biblioteca centrului poate fi consultată gratuit și conține fondul mape de artiști, ​peste​ 6.000 de volume (cărți și cataloage) acoperind domenii precum istoria și teoria artei, artă contemporană românească și internațională, fotografie, piața de artă, arhitectură, design, istorie, sociologie, literatură, precum și circa 600 de numere dintre cele mai importante periodice având ca tematică arta contemporană.

Evenimentul va fi și una dintre ultimele ocazii pentru a vizita expoziția Selfie Automaton, un proiect jucăuș, produs pentru Bienala de Arhitectură de la Veneția din 2016, care se încheie pe 21 ianuarie.

Accesul cu automobilul se face pe poarta A1 (intrarea de la Senat), iar ieșirea se face pe la fosta intrare la muzeu. Accesul pietonal rămâne neschimbat. Mai multe detalii pe: http://www.mnac.ro/vizitand-mnac.

Leave a reply (we review all comments)