Weekend la MNAC | Atelier de serigrafie pentru adulți

  • by
atelier-serigrafie-mnac

Pe parcursul anului, Muzeul Național de Artă Contemporană continuă să invite copiii, adolescenții și părinții la activități creative, menite să familiarizeze vizitatorii de toate vârstele ai muzeului cu tehnici artistice şi moduri de expresie creative, cât și să să descopere colecția noastră în cadrul expoziției TRIAJ. Weekend la MNAC este un proiect inițiat și coordonat de Mălina Ionescu.

Atelier de serigrafie cu Octav Avramescu
Când: sâmbătă, 25 octombrie, între 12:00-14:00 pentru adulți, în limita a 8 locuri disponibile.

Acest atelier va fi susținut de Octav Avramescu de la Atelierul de serigrafie de pe lângă librăria Jumătatea plină. Serigrafia este cea mai versatilămetodă de imprimare. A câștigat vizibilitate în lumea artei târziu datorită lui Andy Warhol și faptului ca e non-toxică. Astăzi este cea mai folosită tehnică manuală pentru multiplicat imagini ca postere/fanzine/tricouri sau alte aplicații artistice. Sâmbătă, în cadrul acestui atelier de serigrafie, veți descoperi cum se poate imprima pe material textil, fie că e vorba de un tricou sau un tote-bag de la artist.

Octav Avramescu este membru fondator și coordinator al proiectelor Asociației Jumătatea plină: atelierul de serigrafie, editura și librăria Jumătatea plină. Traiește și activează la București.

Acces: 32 lei. Este recomandat să veniți cu propriile materiale textile, cum ar fi, de exemplu, un tricou În cazul optării pentru tote-bag, acesta poate fi cumpărat direct de la artist, costul acestuia fiind de 6 lei. Înscrierile se fac la ionescu.malina@gmail.com și 021 318 9137 (secretariatul muzeului), în limita a 8 locuri disponibile.

Leave a reply (we review all comments)