Trip-OX – Electro Jazz @ Grădina Floreasca

  • by
Trip-OX Electro Jazz @ Jazz in the grass

Trip-OX – Electro Jazz @ Grădina Floreasca
31 August, 19:30

Trip-OX va susține un recital live în care beat-urile trance, deep house, acid-jazz produc un val de energie care te poartă cu el și te face să dansezi.

DJ Milea (Cătălin Milea cunoscut publicului ca saxofonist de jazz) aduce un proiect nou Trip-Ox, alături de basistul Adi Flautistu, de asemenea cunoscut pe scenele de jazz, pop, soul. Cu o experiență de aproape 2 decenii în muzica improvizată, cei doi pot fi întâlniți ca performeri de jazz. Activi pe multe scene din Europa, aceștia își extind cu Trip-OX experiențele muzicale în zone de world music, electronic, tehno, house, dance, hip-hop și altele. Invitat va fi si Dan Incrosnatu la percuții.

TRIP-OX
(Catalin Milea – EWI electric wind instruments, samples, trompeta si Adrian Flautistu – contrabas, synth) feat. Dan Incrosnatu – percuție

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

Leave a reply (we review all comments)