Jazz in the Grass 15: Petra Acker – Songversation @ Grădina Floreasca

  • by
Jazz in the Grass 15: Petra Acker - Songversation @ Grădina Floreasca

Jazz in the Grass 15: Petra Acker – Songversation @ Grădina Floreasca
22 Iunie, 19:30

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 15 / Petra Acker – “Songversation”
22 iunie 2016, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Petra Acker își conturează stilul pe fondul unei voci profunde, imprevizibile, un timbru și un stil format prin abordarea, în timp, a unei palete largi de stiluri muzicale, începând cu muzica clasică (în registrul sopran), descoperind ulterior registre mai joase ale vocii, a trecut prin Gospel, Garage Rock, Funk, Stoner Rock, Jazz, Soul, R’n’B, Electro, Folclor și Blues.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

Petra Acker – “Songversation”
Compozițiile proprii ale artistei sunt un rezultat al unei călatorii, a celor mai diverse experiențe, a „songversațiilor” cu persoanele și muzicienii care o inspiră din care reiese o lume muzicală colorată, cu un un caracter cu totul personal.
Din trupă fac parte muzicieni autohtoni de renume, Albert Tajti, Michael Acker, Fabian Sasu, Britta Seidner și Robert Erdos, care se prezintă pe scenă în cele mai diverse formule, de la Duo la Sextet.

Miercuri seară Petra va fi acompaniată de Fabian Sasu, un cântăreț deja bine cunoscut pe scena Reggae, Pop și Indie, Robert Erdos la percuții și Britta Seidner din Sibiu.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă propune pentru acest sezon o serie de concerte cu adevarat de excepție, găzduite de Sala Radio din București (mai multe detalii pewww.eventim.ro):
* ELEVATION (USA) feat. Lucian Ban – “Songs from Afar” – 6 Octombrie
* JACK DeJOHNETTE feat. RAVI COLTRANE: 3 Noiembrie

Leave a reply (we review all comments)