Jazz in the Grass 14: Jezebel @ Grădina Floreasca

  • by
Jazz in the Grass 14: Jezebel @ Grădina Floreasca

Jazz in the Grass 14: Jezebel @ Grădina Floreasca
15 Iunie, 19:30

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 14 / JEZEBEL – “Historia de un amor”

Miercuri vă invităm la un concert inspirat de cultura muzicală hispanică, europeana, cât și cea sud-americană.
Jezebel – pasiune, autenticitate, versatilitate, muzică de calitate. Sunt câteva dintre atributele cu care a fost definit stilul artistei de a interpreta cântece aparținând mai multor genuri muzicale și unor culturi diferite.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

JEZEBEL – “Historia de un amor”
Jezebel cântă cu bucurie, trecând cu lejeritate de la tango argentinian la chansoneta, de la fado la doină, de la arie de operă la jazz, de la horă la ritmuri cubano, de la muzică mexicana tradițională la rock.
Artista cântă acompaniată doar de instrumentiști de prim rang, Alexandru Burca, la pian, Adrian Flautistu, la contrabas și Dan Incrosnatu, la instrumente de percuție.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă propune pentru acest sezon o serie de concerte cu adevarat de excepție, găzduite de Sala Radio din București (mai multe detalii pewww.eventim.ro):
* ELEVATION (USA) feat. Lucian Ban – “Songs from Afar” – 6 Octombrie
* JACK DeJOHNETTE feat. RAVI COLTRANE: 3 Noiembrie
————————–————–

————————–————–
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 14

Leave a reply (we review all comments)