Molecule F Talks 3 @ Molecule F Concept Store

  • by
Molecule F Talks 3 @ Molecule F Concept Store

Molecule F Talks 3 @ Molecule F Concept Store
15 Iunie, 19:00

MOLECULE F TALKS 3
Mecanismele de promovare prin imaginea proprie

Invitat: Razvan Firea
Moderator: Răzvan Ion

Miercuri 15 iunie 2016, 19.00
@Molecule F Concept Store
Promenada Mall Etaj 1
Intrarea liberă

“Moda este un decor, un fundal sau o scenă, la fel ca în teatru.”
(Roland Barthes)

A doua ediție a MOLECULE F TALKS va avea ca invitat pe Răzvan Firea, designer și creatorul brandului “Le Petit Indigent”, care va discuta despre mecanismele de promovarea a brandului prin intermediul brandingului personal, despre social media și bloging.

Molecule F Talks este o serie de dezbateri care se va desfășura în Molecule F Concept Store (Promenada Mall) cu o frecvență regulată și care va aduce pe scenă diverse personalități, care studiază, analizează sau creează fashion design, pentru a deconstrui și a discuta domeniul din perspectivă transdiciplinară.

Cu un limbaj accesibil, fiecare ediție va fi o resursă de informație și va aduce noi perspective asupra modei din poziții diferite de la designeri și arhitecți, la artiști sau curatori, fotografi sau teoreticieni, comunicatori sau oameni de afaceri.

Răzvan Firea a studiat la Universitatea Națională de Arte, secția modă și a fost publicat în reviste celebre precum Harper’s Bazaar, Beau Monde și altele. A fost expus în cadrul “Art & Fashion for Education” la Atelier 030202, Muzeul de Artă Timișoara și Muzeul de Artă Cluj. Scrie permanent pentru propriul său blog lepetitprincestyle.wordpress.com.

Moderatorul permanent al Molecule F Talks va fi Răzvan Ion, profesor, curator, teoretician, art advisor și co-fondator al Bucharest Biennale. El a fost profesor asociat la University of California, Berkeley; Universitatea din Lisabona; Central University of New York; University of London; Universitatea din Sofia; Universitatea din Kiev ș.a. A ținut conferințe și prelegeri la diverse instituții de artă precum Witte de With, Rotterdam; Kunsthalle, Vienna; Art In General, New York; și predă un curs de studii curatoriale și gândire critică la Universitatea București. (fb.com/razvanmion, instagram.com/razvan_ion)

Leave a reply (we review all comments)