Brunch DADA cu FROG @ CNDB

  • by
Brunch DADA cu FROG @ CNDB

Brunch DADA cu FROG @ CNDB
17 Aprilie, 11:00

Alchimiștii culinari de la FROG vă așteaptă în ultima zi de LIKE CNDB 2016 la un brunch eclectic, de neîncadrat, amestecat după gustul fiecăruia. Întind masa în curtea CNDB de la breakfast & lunch, spre brinner, cu bar și muzică, decoruri FROG Flowers și, bineînțeles, dans!

Mai mult, artiștii din festival sunt invitați la câte un DJ set după pofta inimii:

Mihaela Dancs, Jean-Lorin Sterian, Andreea David și Adriana Gheorghe vor veni la brunch cu melodiile favorite.

LIKE CNDB – aflat la a 3-a ediție, festivalul oferă forme hibride de spectacol și manifestări conexe – „forme orfane”, rezultate din întâlnirea cu celelalte arte. LIKE CNDB își dă întâlnire anul acesta cu festivaluri alături de care împarte un public alternativ, deschis experimentării în spațiul urban și artistic, un public avid de spectacole de dans contemporan, performance, teatru, film experimental, concerte, proiecții și conferințe.

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) este singura instituţie publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii creată cu scopul de a susţine, dezvolta şi promova dansul contemporan. Totodată, încurajează cercetarea, experimentul şi inovaţia în câmpul practicilor şi teoriilor din arta contemporană şi contribuie la crearea unui mediu favorabil dialogului, reflecţiei şi dezbaterii.

FROG este un proiect independent din București care are ca scop schimbarea mentalitățiilor prin expunerea publicului la experiențe noi și pozitive. Este o inițiativă care îmbrățișează mâncarea bună, oamenii entuziaști, arta și locurile frumoase: ingredientele esențiale pentru un eveniment unic.

Leave a reply (we review all comments)