AUTOR 2016 – târg internațional de bijuterie contemporană

  • by
AUTOR Save the Date

AUTOR e numai unul

Pe 16 și 17 aprilie, la Grand Hotel du Boulevard, în București, se întâmplă singura ediție a târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR de anul acesta.

De ce?

Pentru că, după șapte ani în care a adus împreună, în România, sute de artiști din toată lumea și zeci de mii de iubitori ai bijuteriei contemporane, AUTOR s-a transformat. A ajuns mai mare și mai bun, astfel că, din acest an, devine un eveniment anual.

O singură șansă…

Să vezi cele mai noi creații de bijuterie contemporană semnate de autori de peste mări și țări. Peste 150 de artiști, de pe cinci continente, și-au înscris colecțiile pentru a 15-a ediție AUTOR.

Încă o premieră

SINGURA ediție de anul acesta se va desfășura pentru prima dată la Grand Hotel du Boulevard. Timp de două zile, spațiul de poveste din centrul Bucureștiului va găzdui cel mai mare Târg internațional de bijuterie contemporană din Sud-Estul Europei, la care sunt așteptați peste 3.000 de colecționari de bijuterie de autor. Acum 140 de ani, aceleași saloane ample găzduiau o prestigioasă expoziţie cu picturi din colecţiile lui Carol I, Mihail Kogălniceanu, Gh. Grigore Cantacuzino, Theodor Aman sau Carol Popp de Szathmary.

La Bulivar, birjar! La Bulivar!

Adică la intersecția bulevardelor Elisabeta și Calea Victoriei. Pe 16 și 17 aprilie. La singura ediție AUTOR de anul acesta. Am mai spus asta?

Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR este o platformă dinamică ce promovează creația de bijuterie contemporană, susține constant dialogul între designerii de bijuterie și publicurile acestora, și un târg anual ce aduce în același spațiu iubitorii de bijuterie: consumatori, pasionați, colecționari, galerii, distribuitori și presă de specialitate.

Leave a reply (we review all comments)