Chestionabil #22 – Dan Bodan Live

  • by

Primul Chestionabil in proaspat deschisul Modern are loc sambata 24 noiembrie cu Dan Bodan, Renaissance Man si Cos Mir.

Dan Bodan nu a facut parte din trupa Ozon, este un fel de noul Antony, vine din obscurele cotloane ale enclavei berlineze Neukoln cu origini in “preeriile” candiene si a devenit cea mai proaspata achizitie a DFA. Scrisa in New Orleans, intr-o vara cu prea multe episoade din True Blood, piesa “Under a Cancer Sky” are o versiune de Alexis Taylor si e cantata acum in concertele Hot Chip. Noi preferam originalul.

“An indier, more abstract Bryan Ferry, Dan Bodan is really a torch singer, wallowing in blue moods and the anguish of romance” The Guardian.

Acum trei ani intr-un birou de arhitectura in Helsinki, doi barbati de o curiozitate si imaginatie nemasurate l-au creat pe un al treilea: Renaissance Man. Combinand soundwave-ul cu arta alchimistilor, cei doi finlandezi creaza un elixir eclectic de dans, prin metode artizanale, cu ceasuri ticainde, artificii si mingi de ping-pong. Cei trei ani au fost foarte productivi cu o gramada de remix-uri pe Kitsuné, Made To Play sau Sound Pellegrino si un album aproape ezoteric.

Dan Bodan Live
Renaissance Man
Cos Mir

Tags:

Leave a reply (we review all comments)