Protest in pielea goala pe o macara la Universitate

protest macara universitate pielea goala © Cristian Vasile

protest macara universitate pielea goala © Cristian Vasile

In timp ce scriu, in Piata Universitatii, un tip protesteaza gol-pusca pe o macara. Din bannerul de langa el, mesajul pare anti masini si pro natura. Pana la aeasta ora nu a intervenit nimeni. La fata locului a venit politia, pompierii, salvarea, presa si cativa privitori. Tipul canta, vorbeste la telefon, danseaza, se bronzeaza toate astea neasigurat. Trecatorii se intreaba daca se filmeaza ceva, il acuza ca e drogat sau unii chiar il indeamna sa sara.

13 thoughts on “Protest in pielea goala pe o macara la Universitate”

  1. @Sica: inteleg ca e mai usor sa te inversunezi asa, dar mie-mi pare ca tu esti zarghitul/zarghita, nu el.

    Felicitari pentru protest!

    Omul se exprima cumva(intr-adevar- extrem- dar mai “vede” cineva altceva decat extremul astazi?) si pentru o cauza prea putin egoista! Cineva trebuie sa admire asta.

  2. Atunci când mișcarea pro-life protestează contra avortului, li se spune, ignorând total esența protestului, „Don t like abortion? Don t have one!”

    Acum răspundem și noi la fel zărghitului ăstuia: „Don t like cars? Don t buy one, mi frendo!”

  3. Prost ca noaptea, nu stie nici macar cum este semnul pacii. Are atitudine, dar o are degeaba, si-o poate introduce in orificii pe care lesne le gaseste pe suprafata corpului lui, mai ales subcoccigian

  4. fara poluare…fara masini pe combustibil fosil …EXISTA masini electrice- a existat de la inceput din secolul trecut…ba chiar si cu energie libera- TESLA (care tot el a facut si curentul altrenativ…mult mai eficient decat cel continuu, dar la asta cu energie libera nu l-au mai lasat; mda…deranja prea mult controlul unor forte ce isi doresc puterea asupra celor multi/din jur) pace da

    “un tiran, este in primul rand el insusi sclav, al propriei slabiciuni”

  5. Respect pentru tip. E foarte tare. Cine are coa*e sa protesteze in ziua de azi? Nimeni. asa ca nu comentati aiurea.

  6. Felicitari tinere ! Important este MESAJUL transmis -Natura este in pericol -traim bolnavi din cauza poluarii!In fata creatiei suntem nascuti la fel adica fara haine ! rusine mass-mediei care a ocolit substanta mesajului ,prezentind in mod ironic

  7. The man has a point.Prea e plin de ghertoi la volan carora le este lene “datorita” burtii.Nu se gandeste nimeni la ce planeta lasa pentru viitor,nu se gandeste nimeni la patura de ozon,la poluarea apelor,plantarea copacilor.Si asa se gaseste cate un shaormar care sa strige din pura pliciseala(si poate pentru ca T.V.-ul l-a tampit mai mult decat era) “Sari băă!!”.Mi se pare tragi-comic cum majoritatea filmelor despre viitor ilustreaza o lume Evoluata,nicidecum o paragina reiesita din bataia de joc blazata a umanitatii .

  8. new age, religia hipiotilor si a neohipiotilor (hipsterilor). genul acestea de miscari,pacifiste, ecologiste, erau finantate in anii 80 de urss. vedeti povestea baronesei catherine ashton. nihilism pozind in altruiesm.

Leave a reply (we review all comments)