Lineup TMBASE 2010

Lineup TMBASE 2010

Zilnic acces de la 21:00;
Veniti devreme pentru a evita cozi.

Joi 14.10 Opening Night
@ Setup Venue Timisoara
Acces de la 21:00 Start: 22:00
——————————————

Minus (Live)
Kidkanevil
Dorian Concept (Live)
Cosmin TRG

Vineri 15.10 Day 1
@ Hale Fructus / Str. Pictor Zaicu
Acces de la 21:00 Start: 22:00 Closing: 7:00
————————————————————

Bread & Butter
Suie Paparude (Live) Lansare “E Suflet in Aparat”
Hudson Mohawke
Jay Cunning & Fearless MC
Camo & Krooked
Disaszt

Sambata 16.10 Day 2
@ Hale Fructus / Str. Pictor Zaicu
Acces de la 21:00 Start: 22:00 Closing: 8:00
————————————————————

DJ Limun
Subcarpati
Addictive TV (Audiovisual Set)
Kabuki & Jenna G
Dirtyphonics (2DJs & 1MC Set)
Black Sun Empire & Stamina MC (Lights & Wires EP Launch Tour)
Mighty Boogie

Visuals pentru cele 3 seri :
U8pt(TMBase), Spuchi (TM) si KillahVJs (TM)

7 thoughts on “Lineup TMBASE 2010”

  1. 🙂 probabil ai imbatranit dar nu frumos – atat e clar – in rest sunt multe de zis dar in alt cadru. Eu unul am auzit productii foarte proaspete – inclusiv drumandbass in setul lui Palotai – si lumea parea sa reactioneze bine – cum reactioneaza deobicei la seturile lui – drumandbass a fost dar nu din belshug .. trebuia ? daca nu-i metal nu-i muzica ? poate trea sa vezi la ce vii in prealabil..

    daca vrei sa mai vb – astept o replica

    p.s. inca n-am 30 ani (mai un pic) dar o sa stiu ca sunt batran cand o sa incep sa le explic la copii ce-i aia muzica buna… fraza cu masa de manevra a fost cireasa de pe tort :))

  2. Sunt beat. In ultimul hal. Din Timisoara.

    Shi tocmai am venit de la Palotai – TmBase Warmup. Deci cu toata inima imi doresc ca NewGotti, Sensorship shi Palotai sa crape in dureri groaznice. Am stat 4 ore la cacatul lor de recital shi nu au pus nici macar o melodie de dnb. O singura melodie. O SINGURA MELODIA DE DNB IN TOATA SEARA!!!
    Ba, atunci cand cele mai tari melodii dintr-o seara sunt de la Prodigy shi Beasty Boys, sa stiti ca seara este fututa. Sunt melodii din ’95, de acuma 10 ani de zile. 10 ani de zile in care muzica o evoluat. In care care poti sa asculti un Contour, High Contrast, Mc Stamina, Black Sun Empire, Eliza do Brasil, C2C, Dub Fx, Alix Perez, Bachelors of Science, Netsky, Dousk, Seba shi altii. Atata imi aduc aminte acuma.
    Deci m-am rugat la Dzeu sa ascult o melodie normal, un dnb, orice. NU SE POATE. Toti retarzii de DJ trebuie sa puna breakbeat, dubstep sau orice alt gen decat DNB. Shi nu inteleg de ce. DE CE?? DE CE NU MA POT SIMTI BINE INTR-UN CLUB DIN ORASHUL ASTA? DE CE GENERATIILE MAI TINERE SUNT RETARDE SHI INGHIT ORICE CACAT? DE CE DZEU NU EXISTA? DE CE SUNT ROMAN?

    In clipa asta, imi urasc viata. Sa nu poti sa asculti o melodie decenta. O MELODIE INTR-O SEARA INTREAGA. Cer prea mult? Probabil. Toata viata mea am crezut ca generatiile mai noi sunt mai puternice atat mental cat shi spiritual, dar din pacate, generatiile noi sunt doar niste jeguri puturoase. Exact ca shi roshiile la supermaket, doar forma, dar fara gust. Deci daca unul sub 30 de ani citeste mesajul asta, ii zik atata: Exista muzika buna, nu fa compromisuri shi lupta pentru ceea ce crezi. Da, vei fi nefericit. Dar macar vei imbratrani impacat cu tine. Sa te prostituezi pentru o bucata de pizda sau pentru niste bani, te va costa. INCETATI SA MAI FITI MIZERII SHI MASA DE MANEVRA, GANDITI PENTRU VOI, IN PULA MEA. GANDITI!!! Macat odata in viata voastra de kkt.

    Ma doare sufletul, ma doare inima, sufer fizic, cand vad tineretul cum danseaza pe muzika de cacat. Ba, deci numai exista ureche muzicala? Gust pentru muzika? Dansati pe orice pishat de INNA? FUTU-VA CHRISTOSUL VOSTRU DE RETARZII. Ma doare ma prostilor. Shi o sa va doara shi pe voi. Vai de capul vostru.

    Off. Nici nu stiu ce sa mai scriu. Daca macar cineva ar intelege despre ce vb, probabil ca betia asta nu o fost degeaba. Dar ma indoiesc. Kkt. There is no future.

    Shi pentru admin-ul site-ului, poti sa cenzurezi mesajul. Dar te rog din suflet lasa-l asha cum este. Nu e orthodox, dar e scos din sufletul meu. Ce imi doresc eu, oricum nu se va intampla. Dar va rog lasati-l asha, chiar daca nu o sa-l citeasca nimeni shi maine o sa-mi fie rushine ca l-am scris.

    Peace and good night.

  3. Pingback: Detalii TM10Base | Fabricat în Timișoara

Leave a reply (we review all comments)