Primul film al lui Dan Chisu: WebSiteStory


Spectatorii români pot urmări din 14 mai pe marile ecrane primul film de lungmetraj al lui Dan Chişu în calitate de regizor: WebSiteStory.

Intitulată iniţial Pac!Esti mort, producţia a fost realizată în Bucureşti pe durata a 12 zile, cu un buget de circa 120.000 euro.

WebSiteStory spune povestea a două adolescente, Laura şi Mira, care petrec o noapte într-un club. Laura se îmbată şi fumează primul joint din viaţa ei. Dimineaţă nu-şi mai aduce aminte de nimic şi află că prietena ei a murit. Şocată, vrea să afle adevărul şi descoperă pe YouTube toate postările Mirei. Dorinţa de răzbunare va pune stăpânire pe Laura şi astfel, va începe aventura ei.
Povestea adolescentei se întoarce, în final, pe net, acolo unde a şi început.

WebSiteStory este un experiment, un proiect pornit de la ideea că un film despre tineri şi problemele lor poate avea acurateţe numai dacă laşi aceşti tineri să se exprime. Am adunat câţiva oameni încântaţi de această provocare şi le-am dat libertatea să-şi creeze personajele, să şi le definească, a declarat regizorul filmului, Dan Chişu.

Din distribuţie fac parte actorii Crina Semciuc, Diana Gurscă, Alexandru Oreste Scarlat Teodorescu, Şerban Ionescu, Florin Piersic Jr., Dragoş Bucur.

31 thoughts on “Primul film al lui Dan Chisu: WebSiteStory”

  1. Pingback: “Mananc deci exist” | WetPaper

  2. draga igu, pardon Sherlock Holmes, ce te faci sa crezi ca ai dezlegat misterul identitatii mele? share with the people please!

  3. despre un film poti sa spui ca-i bun sau ca este de cacat abea dupa ce il vezi, right? eu asa zic…altfel va dati cu parerea aiurea in tramvai 🙂

  4. @ics, esti prost, nitza se tinea de sotii
    @mrprtrcr – pisu isi autofinanteaza filmele cu banii altora; ca si libra sloboz film

  5. @cocalar suparat – Filmul este indepedent si Chisu s-a autofinantat. Adica e cam inversa. Nu s-a furat ci s-a dat 🙂

  6. “si nu va mai luati atat de trailer, se vede ca e un trailer bun pentru ca prezinta si sfarsitul!!” =))) ce imbecil

  7. bai legiune nu mai zice tu ca nu e filmul real, Chisu a fost si s-a documentat in cluburile obscure unde se drogheaza tinerii, si a vazut care e treaba, nu ca tine care stai cu ochii in carti si habar n-ai de realitate. nu stii nimic!

    si nu va mai luati atat de trailer, se vede ca e un trailer bun pentru ca prezinta si sfarsitul!!

  8. Judecand doar dupa trailer e ca si cand un pularel libidinos de 50 de ani care gateste bine, sau cel putin asa zice lumea, se apuca sa faca el un film cu adolescente si problemele tinerei generati ;), astept sa vad filmul sa-mi confirm sau nu impresia

  9. primul e ala cu ursu de circ, dar nu l-am vazut. despre asta cred doar ca e o impostura in format digital, marca pisu + giurgiu + bujgoi, dupa reteta hai sa furam cit putem de mult din banii de productie (care, si asa, sint putini, si nu ne permitem sa platim oamenii). filmul unei generatii, poate generatia lu dan pisu si a lu tata.

  10. “Filmul unei generatii”
    “eu vreau sa fiu panc, sa fiu dominetrics”
    DaKino, e prescurtare de la Da-n Ki-su, nu?

  11. o să fie un film la fel de prost ca weekend cu mama, sau chiar mai rău. Făcut pentru părinţi naivi care cred că în românia faci rost de o armă ţacpac ca în Bronx – se vrea moralizator dar când colo e fâs. Da, pot să spun asta după trailer.

  12. subscriu la ce a scris costi si andreea!

    cat mai multe filme in reteta lu’ Chisu, si cat mai multe editii de dansezpentrutine!!!!

  13. mama, ce tare, daca fiecare si-a scris textul inseamna ca fiecare ”pula mea” o sa fie zis natural. se-apuca toti sa faca filme cu curve bete. sa-si faca premiera pe youtube.

  14. Al doilea film a lui Chisu se numeste Ursul si e deja gata. Al treilea e in lucru. Ceea ce este interesant la WebSiteStory este ca fiecare dintre personaje si-a scris textul, adica si-a descris personajul si relatia cu celelalte caractere din film. Cred ca o sa fie un film bun.

  15. Inca un film cu Dragos Bucur, singurul actor roman.
    Ma bucur, pe de alta parte, sa-i vad pe Oreste de la mircea si teo show si pe costel de la deko in roluri cel putin secundare.

Leave a reply (we review all comments)