PETTING

petting party

PETTING
ero kawaii party
Str. Dianei 11 (P-ta Rosetti)
28 august, 23:00
20 ron

Boru * BOGMAN * CosX

Come with your favourite pet – it’ll get a free shot!
No live animals, please! They don’t really have the same notion of “party”.

WYSIWYG:
Outdoor Tennis by Wii Motion Plus
Fire Alcoholic Show & Real Drinks by Flying Cocktails
Huge Bar, Friendly Prices

Vino cu animalul tău de pluş la împerechere. Îi dăm să bea un shot.
Fără animale vii! Nu au chiar aceeaşi noţiune de “petrecere” ca noi.

Tags:

12 thoughts on “PETTING”

  1. cris, vezi comentariul 5, postat înainte de event. sistemul de sunet a fost excelent, muzica genială (lots of people discovered a totally surprising Boru), s-a dansat până la 5 dimineaţa. problemele cu aerisirea la aglomeraţie s-au rezolvat după ora 2.

  2. genul tipic de petrecere pe care o faci sa scoti niste bani, fara a tine seama de cum se simte lumea. sistem audio foarte prost, extrem de cald inauntru, locatie stangace (se numea GINO’S). daca dansau mai mult de 10 oameni era mult.

    @igu. poate ar trebui sa vezi locatiile inainte de a spune ca vor evita club/bar/terasa. locatia a fost bar, restaurant, terasa.

  3. băieții au organizat mai ales evenimente culturale până acum. cărturești, șoni, icr new york, street delivery, cam în zona asta. locația nu te lasă mască, gino’s îi zice locului, e un viitor restaurant-bar cu terasă. dar oamenii fac locul, știi cum spune bătrânul.

    1. party 🙂

      baietii care organizeaza incearca de fiecare data alte locatii. si din cate stiu eu o sa cam evite spatiile gen club/bar/terasa

Leave a reply (we review all comments)