Burn Babylon 6

burn

Dupa ce episodul Burn Babylon din Vama Veche (1 Mai) a fost un succes deplin, dupa ce un numar mare de oameni au dansat pana la doua ore dupa ce soarele a rasarit din mare, dupa ce muzica reggae cucerit multe perechi de urechi, ne-am gandit ca cel mai bun lucru pe care il putem face este un alt Burn Babylon. De aceasta data insa este vorba despre o editie plina de surprize placute. Motivul pentru care Jah Army si Goblin va astepata pe data de 21 mai in Bucuresti este ca trebuiesa continuam petrecerea inceputa la mare.

Lineup-ul pe care l-am pregatit pentru aceasta editie este insa cu totul special. Vom avea atat Live Acts cat si Dj Sets, pentru ca noaptea sa fie una perfecta si sa dansam pana dimineata. De aceasta data Riddim Colony (Ungaria) vor veni ca soundsystem ( Gregory G. Ras & Ritchie Dixon) pentru a canta live muzica reggae ce a facut toata lumea sa danseze la Burn Babylon 2 si la Primul Fir de Nisip. O alta mare surpriza pe care v-am pregatit-o este aparitia live in Goblin a lui Jhivago (Veritasaga) care va canta pe riddim-uri de reggae si/sau dancehall. Dar ca seara sa fie una intr-adevar de neuitat vom mai avea un invitat surpriza, insa pentru a descoperi despre cine este vorba trebuie sa fiti prezenti pe data de 21 Mai in Goblin. Mai mult decat atat, pentru a fi siguri ca nimeni nu pleaca pana dimineata lineup-ul va fi completat de trei Dj Sets. La aceasta sectiune au raspuns cu “prezent” Chesarion, Selecta B. si Roots Again.

Dupa cate se vede, avem toate premisele ca acest eveniment, cu ajutorul vostru, sa fie unul ce nu va fi uitat prea curand. Acestea fiind spuse, toti iubitorii de reggae sunt invitati pe data de 21 Mai la ora 21 in Goblin pentru a striga inca odata impreuna “Burn Babylon” si pentru a uita de toate problemele si obstacolele ce le avem de depasit zilnic. Pretul biletului de intrare va fi, ca de obicei, 15 RON cu un shot GRATIS.

2 thoughts on “Burn Babylon 6”

  1. da, soundsystem-urile au de obicei si un emcee, care de obicei canta, in timpul show-ului, piese d’ale sale (in caz ca are asa ceva)…in acest caz solistul vocal de la Riddim Colony ( G.Ras) va canta.

Leave a reply (we review all comments)