templum

BTLT: Weekend-uri pe acoperiș

kewords: cultură, verde, la înălțime, vizualuri, bucurie, dans, palpitant

Demult nu am mai ieșit două nopți la rând. În plus, se întâmplă des să merg la o petrecere și să stau doar la aceea. De data aceasta ne-am strâns brigadă și ne-am propus să îî dăm până la capăt. Se pare că planul ne-a reușit, astfel într-un weekend am acoperit peste 4 evenimente. Am început cu…

Vineri

16:00 Târg de accesorii și viniluri în parc pe ritmuri de muzică electronică.

Read More »BTLT: Weekend-uri pe acoperiș

Binh, Gescu, Arapu, Alexandra, Costin RP @ Templum

Binh, Gescu, Arapu, Alexandra, Costin RP @ Templum

Binh, Gescu, Arapu, Alexandra, Costin RP @ Templum
11 Aprilie, 23:00

Binh [Concrete Music / Cabaret Recordings / Treatment]
Numele Binh a ajuns in scurt timp un sinonim pentru muzica de underground din Berlin, fiind probabil cel mai talentat artist german din noua generatie. Un producator ce a avut release-uri la label-uri precum Concrete, Cabaret sau cel mai recent la Perlon-ul lui ZIP si Markus Nikolai, acesta a fost catapultat si in conceptul Get Perlonized, cantand regulat alaturi de DJi precum Margaret Dygas, Onur Ozer, Sammy Dee, Soul Capsule sau chiar ZIP insusi.

Gescu [Sunrise]
Continuam cu Gescu, un DJ omniprezent in familia Sunrise ce imbina muzica produsa de artisti romani cu o selectie personala impresionanta de muzica international, care contine atat artisti consacrati precum Ricardo Villalobos sau Thomas Melchior, precum si piese rare ale unor producatori mai putin cunoscuti. De asemenea, el se dovedeste a fi si unul dintre cei mai versatili DJi de pe scena romaneasca, printre gig-urile sale numarandu-se deschiderea pentru Marco Carola si Loco Dice la Arma17 si nenumaratele aparitii la festivaluri precum Sunwaves, Ostrov sau Mioritmic.

Arapu [CrazyJack / Vinyl Club Rec / Te Iubesc Rec / Vant]
Arapu este de asemenea un artist desavarsit de pe scena romaneasca, el fiind excelent atat ca producator, piesele lui fiind apreciate de artisti precum Ricardo Villalobos, Onur Ozer, Valentino Kanzyani sau a:rpia:r, cat si ca DJ, fiind solicitat de promoteri din tari precum UK, Franta, Germania, Olanda, Ucraina sau Bulgaria.

Alexandra [Sunrise / A:rpia:r]
Alexandra a inflorit pe o scena dominata de baieti, ridicandu-se la nivelul asteptarilor cu un bagaj muzical de invidiat. Succesul ei a fost imminent, avand nenumarate gig-uri in locatii precum New York, Ibiza, Londra, Berlin, Paris, Montevideo, Lima sau Roma printre altele, de altfel facand parte si din echipa tini and the gang. De asemenea, Alexandra va participa in acest an si la showcase-ul [a:rpia:r] de la Off Week in Barcelona, ea impartind platanele in iunie cu Rhadoo, Raresh, Petre Inspirescu si Praslea.

Costin Rp [What You Want / Templum / Subtil]
Incheiem cu Costin Rp, un artist foarte talentat cu release-uri atat digitale, cat si pe vinyl la case de discuri precum What You Want, Subtil, Tzinah dar si BodyParts. Desigur, el este si un DJ in plina ascendenta, impartind afisele cu artisti consacrati precum Priku, Piticu, Cristi Cons, Dubtil, Cap sau Emi.

Intrare:
– 30 de lei
– fetele au intrare gratuita pana in ora 00:00

fb event

Read More »Binh, Gescu, Arapu, Alexandra, Costin RP @ Templum

Afterparty w/ Charlie, Sowhat + SPECIAL GUEST @ Templum

Afterparty w/ Charlie, Sowhat + SPECIAL GUEST @ Templum

Afterparty w/ Charlie,  Sowhat + SPECIAL GUEST @ Templum

Afterparty w/ Charlie,  Sowhat + SPECIAL GUEST @ Templum
28 Martie, 06:00

Dansatori de vis se strang,
dis de dimineata,
boxele zici ca se frang
in iz de primavara

Cu totii stim ca e imposibil sa te saturi de muzica buna. Cu acest gand am ales sa continuam seria petrecerilor noastre de after cu un desfasurator care ne place tuturor.

Prietenul nostru Charlie ne va incanta, asa cum a facut-o de fiecare data cand s-a aflat in spatele pupitrului nostru. El va fi acompaniat de Sowhat, un artist cu un sunet atragator ce transmite vibe-ul potrivit cerintelor noastre.

Pe langa ei se strecoara si o surpriza de a noastra pentru a completa un line-up echilibrat si puternic.

INTRARE: 20LEI

fb event

Read More »Afterparty w/ Charlie, Sowhat + SPECIAL GUEST @ Templum

24h PlayedBy Kashawar, Loopdeville, Xandru, Nu Zau, Suciu, Triptil @TEMPLUM

24h PlayedBy Kashawar, Loopdeville, Xandru, Nu Zau, Suciu, Triptil @TEMPLUM
20 Februarie, 23:00

It’s been 24 weeks since we’ve launched playedby.club. And like all projects, it all started with a simple idea. The idea grew into a Facebook page and the page into a website with visitors from all over the world, growing organically.
Ever since, we’ve kept the pace, day by day, to satisfy the appetite of those of you that vibrate to the sounds of the underground. Some embraced our small project with great joy and appreciation. That’s why we decided to take it up a notch and celebrate our first 24 weeks with a proper 24 hours party!

24 HOURS of music PLAYED BY:

Kashawar [Mosaic/Autoreply/Project London]
For the first time in Romania, the uprising German is the newest member of the SOLID AM team, the agency that represents big names like Onur Ozer, Thomas Melchior, DeWalta or Sonja Moonear. Kashawar is a complete artist, distinguished by his alluring releases for Mosaic, Project London, Autoreply, La Peña, Gua Ltd, Soul.on, Pluie/Noir or Ruis and by a powerful and aggressive sound in his DJ sets. After spreading his eccentric vibes last year in Sankeys and Underground (Ibiza), Club der Visionare (Berlin) or Grelle Forelle (Vienna), we are very proud to introduce him to the Romanian party people.

Loopdeville [Delooped]
Born in Bulgaria and established in London, Loopdeville is one of the two proud owners of the Delooped Records, a vinyl only imprint label. As a DJ and producer, he fuses house, techno and experimental sounds in a musical blend of highest quality. He is best known for his release – Mazneishu, a track played by local artists like Rhadoo and Barac.

Xandru [Sunrise]
Representing that unique Romanian sound as a member of the Sunrise family, Xandru is a versatile artist that began his musical journey more than 10 years ago. He often impresses his crowd with balanced and perfectly built sets, but also with surprising releases. “Intrasi”, his latest EP is soon to be released with CrazyJack Records.
http://playedby.club/xandru-intrasi-ep/
http://playedby.club/xandru-people-from-here-vol-3/

Read More »24h PlayedBy Kashawar, Loopdeville, Xandru, Nu Zau, Suciu, Triptil @TEMPLUM

Herodot, Vygo @ Templum

Herodot, Vygo @ Templum
31 Ianuarie, 23:00

Dupa un weekend care a descris perfect tot ceea ce promoveaza si inseamna Templum, continuam seria petrecerilor cu o alta noapte de poveste.
Alaturi de voi, doi artizani ai muzicii underground ne vor incanta si vor aduce vara in inimile noastre, pentru a uita de exteriorul friguros.
Despre cine ar fi vorba? Herodot se va intoarce la platanele noastre, iar stilul lui inconfundabil se va raspandi pe frecventele noastre preferate.
Alaturi de el il vom gasi pe Vygo, un artist in continua crestere si care aduce un sunet unic, dar puternic.
Asadar, vom incepe o noua luna in culori compuse de note muzicale perfect asezate si vom mai imprima un capitol de poveste in cartea ce reprezinta Templum.

Intrare: 20LEI
fb event

Read More »Herodot, Vygo @ Templum

Templum opening night w/ Barac // Gescu // Herodot @ Templum

  • by

Templum opening night w/ Barac // Gescu // Herodot @ Templum
29 noiembrie, 23:00

Visul ZEN+ a prins contur în vara anului trecut, dintr-o dorință puternică de revitalizare a tot ce-i mai bun și mai frumos din Noi, pentru cine are ochi să vadă și inimă să primească.

Cu respect, emoții, intimitate, exclusivitate, echilibru și cele mai puternice vibrații ale fericirii a luat naștere acum Templum, un concept unic în țară.

Inaugurăm pe 29.11, 23:00, cu primul party – TEMPLUM OPENING NIGHT – cu acei invitați minunați, a căror arta ne încununează conceptul:

Inaugurarea casei va începe cu Barac și Gescu, doi dintre cei mai talentați artiști români, într-un b2b cu vibrații între tehno și minimal, house și electro, experiment și precizie. Cu atenție la detalii și versatilitate, sunete pure și profunde, energie pozitivă și ritmuri hipnotice, ei vor asigura o atmosferă transcendentă care atinge și cele mai adânci laturi ale sufletului.

După ce se înstalează bine soarele pe cer ne lăsăm cuprinși de ritmul dinamic al lui Herodot, artistul ce îmbină muzica tehno și house cu o lejeritate pătrunzătoare. A pornit la drum de mic copil condus de pasiunea puternică pentru muzică, a început să mixeze la petreceri restrânse alături de Magda, Valentino Kanzyani și Prâslea, iar acum, îl vom avea în fața noastră la pupitru ca dj de talie mondială.Read More »Templum opening night w/ Barac // Gescu // Herodot @ Templum