BTLT: Weekend-uri pe acoperiș

kewords: cultură, verde, la înălțime, vizualuri, bucurie, dans, palpitant

Demult nu am mai ieșit două nopți la rând. În plus, se întâmplă des să merg la o petrecere și să stau doar la aceea. De data aceasta ne-am strâns brigadă și ne-am propus să îî dăm până la capăt. Se pare că planul ne-a reușit, astfel într-un weekend am acoperit peste 4 evenimente. Am început cu…

Vineri

16:00 Târg de accesorii și viniluri în parc pe ritmuri de muzică electronică.

23:00 Târziu în noapte, tot prin zonă, la Tete A Tete, petrecere cu Andreiu, Vlad Dinu și Voi Cu. Lumea suficientă și energie la fel pentru a prinde acolo un răsărit de soare minunat.

Sâmbăta

15:00 După-amiaza, lumea se îmbrăca deja de club. Câțiva de la Tete A Tete și multe forțe proaspete s-au strâns pe acoperișul unei clădiri de birouri de pe Nicolae Caramfil la un event Teddybear.

17:00 Odată ajunși ne-am minunat de mărimea locului și a boxelor. Dole & Kom încălzeau progresiv atmosfera, iar lumea se strânsese deja la dans.

19:00 După un club-like set al germanilor, The Model s-a introdus în forță prin ritmuri puternice cu bași euforici. Posibil pe la ora 23:00 seara să fi fost încă muzică acolo, noi însă o porniserăm deja, către alt acoperiș.

© creart

22:30 Seara a fost concertul Parov Stelar. Cu această ocazie a avut loc și un spectacol de proiecții pe Casa Poporului. Ajunși de la rooftop, ne-am suit până la etajul 8, am mers prin niște încăperi obscure pentru a ajunge acolo unde toți aveam colosul în prim-plan.

Cică e bine să nu stai în lumină când urmărești ceva iluminat aflat la depărtare. De preferat este să stai la întuneric.

© creart

23:00 Proiecțiile au ținut până aproape de miezul nopții Foarte intensă senzația, erau momente când imaginea se transforma într-o peșteră uriașă. Mix-ul de lumini și umbre ne-a ținut pe toți lipiți de imagini până la miezul nopții.

23:59… Atunci am strigat cu toții… La Mulți Ani! Era ziua lui Cristi. A primit chiar și un tort 🙂

02:00 Ne-am zis că am mai putea un pic și am pornit-o spre Dianei 4, la o petrecere cu Brad. Multă lume la dans printre lumini și umbre.

03:30 Am zis să mai încercă totuși încă un loc.

03:30 Am dat o fugă până la Templum unde au pus… nu s-au dat nume. Nu am mai putut însă coborî din mașină și într-un final am adormit…

© teddybear

Duminica

16:00 Este noua Sâmbătă. Deschis GastroBAR avea program deja de la ora 3 după-amiaza. O continuare a rooftop-ului de seara trecută, unde altundeva decât tot pe un rooftop.

A fost un weekend strălucitor, sonor și la înălțime. Voi pe unde ați ajuns?

Leave a reply (we review all comments)