fotografii

Feeder Insider Launch Party – photos & thank you’s

Feeder Insider Launch Party – photos & thank you’s

Petrecerea de lansare insider a fost super fun, ne bucurăm foarte mult că ați venit! Vă mulțumim mult vouă, tuturor celor care ne-au susținut și artiștilor care ne-au încântat până dimineața: Pieton & Contra Kemps, Atouck, DJ Vasile, ubic & nwt, VJ VLC, Bross, Andrei Plus & Ciresharii, Golan, Ada Kaleh, Eusebio Digital, Filipp, Victhor, Dar Adal, VJ Vloop. În continuare, câteva imagini de la party.

Atouck

Read More »Feeder Insider Launch Party – photos & thank you’s

Ultimii ani ai Rusiei pre-sovietice, în fotografii color

  • by


Alim Khan, Emirul Bukharei.
Ultimii ani ai Rusiei pre-sovietice, în fotografii color

În 1909, țarul Nicolai al II lea îl autoriza pe Sergei Mikhailovich Prokudin-Gorskii ca fotograf al întregului imperiu, el urmând să documenteze Rusia folosind noua tehnică de expunere a filmului cu filtre roșii, verzi și albastre, care rezulta într-o imagine color. Cele peste 10.000 de fotografii realizate de Prokudin-Gorskii surprind bogăția culturală, etnică și geografică a imperiului rus.

Prokudin-Gorskii, un renascentist pasionat de chimie și muzică, era renumit pentru inovațiile aduse în domeniul fotografiei color și a ajuns chiar să-i facă portretul color lui Lev Tolstoy. Colecția de negative a fost cumpărată de Biblioteca Congresului SUA, online puteți găsi o mare parte din ele. Citiți în continuare pentru mai multe fotografii!Read More »Ultimii ani ai Rusiei pre-sovietice, în fotografii color