feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Timișoara Craft Beer Festival 2019

Sat, 15 Jun 2019 ⏐2:00 pm

Timișoara Craft Beer Festival

TmCBF sau Timișoara Craft Beer Festival

TBA iunie 2019 / Parcul Rozelor Timișoara

A doua ediție a festival de bere artizanală din Timișoara – TmCBF sau Timișoara Craft Beer Festival se va desfășura în iunie 2018 în Parcul Rozelor. Evenimentul va reuni toate berăriile artizanale din România și va încerca să familiariazeze publicul larg cu berea craft produsă local și național. Datorită caracterului de nișă al publicului consumator, TmCBF este un manifest și o încercare de susținere a micilor producători de bere artizanală.
Evenimentul va fi completat de zona de street food, concerte live cu trupe locale, DJ acts, workshop-uri și întâlniri dintre berari și publicul larg.
Organizatori: Bibliotheka & Bereta TM cu susținerea Primăriei Municipiului Timișoara.

Timișoara Craft Beer Festival este mai mult decât orice o necesitate. Este un eveniment de culturalizare, de familiarizare, de așezare a orașului pe harta trendurilor internaționale din 2019.
Urmărind îndeaproape mișcarea artizanală din România, București și Cluj au punctat deja cel puțin un festival dedicat sau chiar mai multe evenimente separate axate exclusiv pe activitatea berarilor moderni din țară, susținând astfel și producțiile locale.
Motorul acestul festival este contactul dintre noii producători de bere și consumatorul modern. Deasemenea este despre susținerea producătorilor locali, despre artizanat branșat la trendurile actuale sau despre cum Timișoara (și implicit România) poate și trebuie să ajungă pe harta internațională a producătorilor mici și mijlocii de bere artizanală.

Venue

Parcul Rozelor
Strada Michelangelo
Timisoara, Romania
+ Google Map
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account