feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs Design Interior pentru avansați cu Designist.ro

Wed, 14 Oct 2020 - Sat, 28 Nov 2020

Curs Design Interior pentru avansați cu Designist.ro

Curs Design Interior pentru avansați cu Designist.ro

O nouă ediție a cursului de design interior pentru AVANSAȚI Creative Learning by Designist.ro, începe pe 14 octombrie, la București! ➤➤➤ click AICI ca să prinzi unul dintre cele 10 locuri disponibile!

Ne-am adaptat situației pe care o traversăm astfel încât îți propunem o formulă hibrid ONLINE și OFFLINE. Programa rămâne aceeași, fără ca numărul de ore de training sau tematica cursului să fie afectate ➤➤➤ click AICI pentru detalii și înscrieri.

Lecțiile online vor fi susținute prin platforma Zoom. Ședințele offline se vor desfășura cu respectarea regulilor de protecție sanitară și distanțare fizică.

Durata cursului: 14 OCTOMBRIE – 28 NOIEMBRIE
(12 ședințe de lucru, online și offline, programate atât în timpul săptămânii, after work, cât și în weekend).

Atu: cursul este susținut de o echipă de 3 traineri româno-belgiană:
➤ designerul de interior belgian Martine Claessens
➤ arhitectul Alexandru Călin
➤ jurnalista & fondatoarea Designist.ro Elis Popescu

Este important să cunoști limba engleză la un nivel conversațional, deoarece cursul va fi predat parțial în limba engleză.

Preț curs până pe 15 SEPTEMBRIE (-25%) = 2.625 lei în loc de 3.500 lei.

Alte promoții:
15% reducere, dacă te înscrii și achiți cel puțin o rată până pe 15 septembrie. Poți plăti cursul în 2 sau chiar 3 rate (cursul va costa 2.975 lei)
30% reducere, dacă vii la curs împreună cu un/o prieten/ă și achiți cele două locuri (integral sau în 2 rate), până pe 15 septembrie (cursul va costa 2.450 lei/persoană)

Toate detaliile despre curs, AICI
Info la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67

Înscrie-te completând formularul, AICI

Cursul este gândit pentru cei care:

  • simt că au o chemare către designul interior și doresc să-și ducă pasiunea la un nivel superior, făcând demersuri concrete, susținute pentru o posibilă reconversie profesională;
  • își amenajează propria locuință și își doresc să intre cât mai rapid în rolul designerului de interior, având în prealabil o serie de cunoștințe de bază în domeniu;
  • au deja un portofoliu de proiecte, dar își doresc să aprofundeze lumea designului interior, cursul fiind și o ocazie de networking, de a intra în comunitatea Designist.ro și de a pune bazele unor noi relații profesionale.
    designerilor și arhitecților care vor să aprofundeze diverse metode de lucru în relația cu clienții și cred în conceptul de învățare continuă.

Fiecare cursant va lucra în programul 3D la proiectul său de design interior pe baza unui brief și a unor constrângeri realiste de buget. Subiectul proiectului este un spațiu real, dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, la care cursanții vor avea acces pe durata întregului curs.

Cursul nostru are o abordare pragmatică, este dinamic și pune la dispoziție un inventar complet de resurse. Pentru a duce cursul la bun sfârșit, implicarea cursantului este esențială, de aceea necesită disponibilitate pentru lucrul individual la proiectul de curs.

Citește programa cursului AICI.

La finalul cursului vei dobândi o metodă testată de lucru, vei învăța și vei pune în aplicare regulile conturării unei amenajări de la A la Z, vei avea un inventar comprehensiv de cunoștințe și resurse, vei ști cum să abordezi într-un mod realist relația cu un potențial client, inclusiv cum să îți alegi sursele de documentare, cum să îți stabilești onorariul sau cum te pregătești pentru o ședință foto.

Ședințele offline vor avea loc la sediul nostru. Hint: spațiul are rolul lui în eliberarea energiilor creative. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.