parcul herastrau

Zilele Bucureștiului 2015

Zilele Bucureștiului

Zilele Bucureștiului 2015
18 – 20 Septembrie

Timp de trei zile creart propune o călătorie în timp prin intermediul unor evenimente culturale dar și de divertisment ce vă vor prezenta un București al schimbărilor, pornind din perioada interbelică a Micului Paris, până în era digitală, a proiecțiilor de video-mapping.

Expoziţia „De 25 de ori București”
Galeria creart

Expoziția „De 25 de ori București” prezintă mutaţiile urbanistice şi arhitecturale din capitala României în decursul a unui sfert de veac. Douăzeci şi cinci de ani reprezintă, practic, o generaţie, de aceea este momentul încheierii unui bilanţ simbolic, prin intermediul căruia să ne privim capitala şi să observăm schimbările unui oraș dinamic, precum și fuziunea de stiluri reflectate în literatură și artă.

Expoziția poate fi vizitată până pe 30 septembrie 2015, la Galeria creart din piața Alexandru Lahovari, nr. 7, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Povești de București
Parcul Herăstrău – Intrarea Charles de Gaulle

În perioada 18-20 septembrie 2015, Parcul Herăstrău va deveni una dintre principalele zone de sărbătoare, unde atmosfera Bucureștiului de odinioară va fi reconstituită printr-o serie de manifestări, precum Târgul Bucureștiului, zona culinară, concerte, parada costumelor de epocă, „Bătaia cu flori”, statui vivante, piese de teatru și spectacole de acrobație și echilibristică.Read More »Zilele Bucureștiului 2015

Bucharest GreenSounds Festival @ Parcul Herăstrău

GreenSounds 2015

Bucharest GreenSounds Festival @ Parcul Herăstrău
21-23 August

Asian Dub Foundation, Subcarpați & Orchestra, The Interrupters, Niște Băieți, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy și Danaga ne vor încânta la a doua ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, cel mai revigorant festival de muzică eclectică din Capitală!

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, vă invită la cea de-a doua  ediție a festivalului internațional BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău.

Peste 25 de trupe și soliști importanți ai momentului, din țară și din străinătate, vor urca pe scenele GreenSounds, în trei zile de festival, oferind publicului bucureștean și nu numai, muzică bună și energie.

Dacă anul trecut evenimentul a găzduit aproximativ 19.000 de persoane, pentru ediția din acest an, la cererea publicului, festivalul își mărește capacitatea oferind un spațiu mai încăpător iubitorilor de muzică bună și distracție. Astfel, schimbăm locul de întâlnire de la Roaba de Cultură, pentru spațiul ofertant de la intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu Trandafiri.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival produs de NOA Event, cu intrare liberă, care nu se limitează doar la muzica eclectică live, transformând spațiul reconfortant al parcului într-un cadru alternativ de relaxare și interactivitate, cu activități recreative, creatori de produse autohtone și delicii culinare diversificate. În afară de Bazarul cu branduri 100 % românești, o zonă lounge și un spațiu de gastronomie internațională, avem pregătite o mulțime de suprize și atracții care reprezintă o experiență totală de festival.

La ediția 2015 avem o nouă scenă, Second Stage, unde artiști și trupe autohtone de top vor performa în fiecare seară, între concertele de la scena principală, Main Stage. Cele două scene sunt ocupate consecutiv, fără ca fanii să rateze două trupe favorite.Read More »Bucharest GreenSounds Festival @ Parcul Herăstrău

CineParK @ Parcul Herăstrău

CineParK

CineParK @ Parcul Herăstrău
3 Iulie – 9 August, 19:30

Pe 3 iulie se redeschide cinematograful în aer liber – CineParK din Herăstrău!

Primăria Municipiului București, prin creart– Centrul de Creație, Artă și Tradiție, redeschide în perioada 3 iulie – 9 august 2015, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, cinematograful în aer liber – CineParK.

Aflat la a patra ediție, CineParK este un spațiu dedicat oamenilor care caută neconvenționalul și care preferă să își petreacă timpul sub cerul liber, fiind o alternativă gratuită și accesibilă la cinematograful clasic. Conceptul evenimentului de ,,cinema în aer liber” oferă publicului o altfel de experiență cinematografică care conturează atmosfera grădinilor de vară, unde plăcerea vizionării se împletește cu bucuria de a petrece o seară în mijlocul naturii, departe de aglomerația orașului, alături de prieteni.Read More »CineParK @ Parcul Herăstrău

The Mission in the park 03 presents LOCO DICE, KENNY GLASGOW, CHAIM, ROSARIO INTERNULLO

The Mission in the park 03 presents LOCO DICE, KENNY GLASGOW, CHAIM, ROSARIO INTERNULLO @ Parcul Herăstrău

The Mission in the park 03 presents LOCO DICE, KENNY GLASGOW, CHAIM, ROSARIO INTERNULLO

The Mission in the park 03 presents LOCO DICE, KENNY GLASGOW, CHAIM, ROSARIO INTERNULLO @ Parcul Herăstrău
25 Iulie, 22:00

De ce să plecăm din parc dacă vara ne ține în brațe?

Continuăm cu LOCO DICE, Kenny Glasgow (Art Department), Chaim și ROSARIO INTERNULLO, în același cadru de poveste din parcul Herăstrău, unde vom dansa fără griji sub cerul liber, înconjurați de natură, voie bună și oameni frumoși.Read More »The Mission in the park 03 presents LOCO DICE, KENNY GLASGOW, CHAIM, ROSARIO INTERNULLO @ Parcul Herăstrău

The Mission In The Park presents SOLOMUN, H.O.S.H., ROSARIO INTERNULLO, ADRIAN EFTIMIE, MANO @ Parcul Herastrau

The Mission In The Park presents SOLOMUN, H.O.S.H., ROSARIO INTERNULLO, ADRIAN EFTIMIE, MANO @ Parcul Herăstrău
19 iulie, 22:00

“Bătrânul parc a prins iar viaţă,
Un vânt firav îi joacă-n plete,
Miresme-adie să te-mbete,
Pasteluri calde te răsfaţă.”

AȘA??? NU, CATEGORIC NU AȘA!!! 🙂

The Mission te scoate în parc, dar nu ca să ne jucăm, ci ca să dansăm!
Nu să ne plimbăm, ci să “visăm”.
Când dansezi, vorbești despre tine! Haideți însă să dansăm împreună, ca să putem vorbi despre “povestea din parc”.
Pe 19 iulie, ne vom lasa “conduși” în basm de către SOLOMUN, H.O.S.H., Rosario Internullo, Adrian Eftimie și Mano.
fb eventRead More »The Mission In The Park presents SOLOMUN, H.O.S.H., ROSARIO INTERNULLO, ADRIAN EFTIMIE, MANO @ Parcul Herastrau