David Guetta

UNTOLD Festival @ Cluj

UNTOLD Festival @ Cluj

UNTOLD Festival @ Cluj
30 Iulie – 2 August

UNTOLD Festival transformă Clujul, între 30 iulie – 2 august a.c., în destinația turistică muzicală a României. Cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, urcă pe aceeași scenă pentru prima dată în România. Alături de ei, pe scenele festivalului de la Cluj vor mai fi prezenți 170 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Până acum, programul festivalului se conturează în felul următor:

JOI, 30 iulie:Read More »UNTOLD Festival @ Cluj

Untold Festival 2015

Untold 2015

Untold Festival 2015 [Cluj]
30 Iulie – 2 August

UNTOLD Festival transformă Clujul, între 30 iulie – 2 august, în destinația turistică muzicală a României. Cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, urcă pe aceeași scenă pentru prima dată în România. Alături de ei, pe scenele festivalului de la Cluj vor mai fi prezenți 170 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Până acum, programul festivalului se conturează în felul următor:

JOI, 30 iulie:

Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Fedde le Grand, Duke Dumont, Tom Odell, Gramatik, Wilkinson, Subcarpați, P Money, Lost Frequencies, Michael Calfan sunt doar câteva din numele care vor concerta în prima zi a festivalului.

VINERI, 31 iulie:Read More »Untold Festival 2015

În paşi de reggae şi sunete de tobe: Totul despre Untold Festival

Untold Festival

Mai sunt doua saptamani pana la Untold Festival si la Cluj e forfota mare. S-au vandut deja aproape 40.000 de abonamente, iar hostelurile, pensiunile si hotelurile sunt toate rezervate.

DJ renumiti in intreaga lume vor urca pe scena Untold Festival. Armin Van Buuren, David Guetta, ATB sau Avicii sunt artistii recunoscuti atat pentru muzica lor cat si pentru spectacolul impresionant de lumini si culoare. In cele patru zile de festival, la Cluj vor concerta aproape 200 de muzicieni din tara si strainatate.

Artistii care vin in Transilvania au diverse pretentii. Unii au cerut sa aiba pe scena steagul Romaniei si multe lazi cu vodka. Iar la cazare, multi vor spatiul lor, in care sa nu aiba nimeni altcineva acces. Scena pe care vor canta, impresionanta, va fi montata cu cateva zile inainte de festival. Fanii si-au cumparat deja majoritatea biletelor, organizatorii promit ca vor fi oferite spre vanzare si abonamente de o 1 zi.

Cazare

Daca te-ai trezit pe ultima suta de metri, si vrei sa vii la Untold Festival si vrei cazare ai sanse mimini sa prinzi loc de cazare in hostelurile, hotelurile si pensiunile din oras, deoarece majoritatea sunt deja toate rezervate, totusi organizatorii s-au gandit si la variante. Poti sa stai in campusurile studentesti, ori in campingul pus la dispozitie de organizatori, in cartierul Gheorgheni, aproape de Iulius Mall, Facultatea FSEGA si mijloacele de transport, in care incap 25 de mii de oameni. O zi de stationare va costa 49 de lei de persoana. Mai este varianta inchierii unui apartament/garsoniera de la o persoana privata, dar nu o recomand, datorita preturilor astronomice cerute.

10 Scene | 150 de artistiRead More »În paşi de reggae şi sunete de tobe: Totul despre Untold Festival

Untold Story in Your City - ANDY C in Bucharest!

Untold Story in Your City – ANDY C in Bucharest!

Untold Story in Your City - ANDY C in Bucharest!

Untold Story in Your City – ANDY C in Bucharest!
25 Aprilie, 21:00

Experiența Untold în București!
Pregătiți-vă să gustați în avans experiența Untold Festival!

În 25 aprilie basmele românești vor cuceri clubul Colectiv din București pentru primul promo party marca Untold Festival. Vă pregătim o experiență Untold alături de ANDY C, DJ Snow, Bass Turbat, Marwan Dua, Senior Division și Inflex.

Andy C este unul dintre cei mai apreciați DJ de Drum and Bass din lume, fiind votat Best DJ la Drum and Bass Arena Awards în fiecare an, începând cu 2009. Cel mai recent premiu a fost Best Drum and Bass DJ la National Drum and Bass Awards 2015.

Andy C este britanicul considerat un pionier al mişcării drum and bass este un DJ cu semnătură proprie atât în ceea ce priveşte sound-ul, cât şi în modul în care îşi sincronizează mixerele la care evoluează.

Bilete:
40 de lei până în 31 martie în limita a 200 de bilete
50 de lei până în 24 aprilie în limita a 650 de bilete
60 de lei în seara evenimentului

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro

Untold Festival este cel mai așteptat eveniment al anului în România. Festivalul are unconcept unic, bazat pe poveștile tradiționale românești, completat de unii dintre cei mai buni artiști din lume. Avicii și David Guetta împreună cu alți 150 de artiști vă vor purta într-o altă dimensiune. Patru zile și peste 80 de ore de muzică vor transforma unul dintre cele mai dinamice orașe din România într-un tărâm magic.

Colectiv (Str. Tăbăcarilor nr. 7, București) este unul din cele mai proaspete spații din București, dotat cu determinarea să alinieze viața de noapte românească la standardele principalelor hub-uri urbane din Europa.

fb event

Read More »Untold Story in Your City – ANDY C in Bucharest!