Burger Van

Prima ediție BURGERFEST @ Verde Stop

Prima ediție BURGERFEST @ Verde Stop

Prima ediție BURGERFEST @ Verde Stop

Prima ediție BURGERFEST @ Verde Stop
22-24 Mai

Cel mai bun burger si cele mai tari concerte, la prima editie BURGERFEST

 

 

 

Pe scena BURGERFEST vor urca GOLAN, NISTE BAIETI si R.O.A.

 

Primul festival dedicat burgerilor din Romania – BURGERFEST – va avea loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Capitala, iar muzica va fi asigurata de trei dintre cele mai pe val trupe romanesti ale momentului. In plus, DJ-ii de la ELECTROCORD se vor ocupa de muzica de ambianta, pe tot parcurul festivalului.

GOLAN

Golan este un trio bucurestean, care nu are nevoie de multe prezentari.  Alex, Mihai si Ernesto si-au combinat talentul si abilitatile diverse intr-un amestec unic de armonii eclectice, rezultand un sound housenudisco sau electro foarte personal. Folosind instrumente live, sampling si DJing, cei trei aduc o abordare originala muzicii electro, sound-ul lor fiind atat melodic si visator, cat si energic si antrenant. Pregatiti-va pentru experienta Golan! (n.r. citind feeder insider w/ Golan)
https://www.facebook.com/golanmusic

NIȘTE BAIEȚI

Niste Baieti sunt singura trupa care abordeaza stilul Muzica de petrecere cu distors si final glorios. Din dragoste si respect pentru compozitorii si interpretii care ne-au adus bucurii in anii copilariei, proiectul Niste Baieti propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise inainte, in timpul si dupa epoca “de aur”, in ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generatiilor tinere, in speranta ca ele vor fi indragite, gustate sau macar auzite si de ei – asa cum chiar ei se descriu.
https://www.facebook.com/NisteBaieti

R.O.A.

Numele complet al trupei este Rise Of Artificial si a fost infiintata in noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard), carora se alatura, din mai 2011, Cristin Negriuc. Cu o abordare putin diferita a muzicii – directa, electronica sau ironica, stilul caracteristic R.O.A. a dat nastere unor piese ca Ne place sau D-aia, care se vor auzi la BURGERFEST.
https://www.facebook.com/roamusic

BURGERFEST, primul eveniment major dedicat burgerilor, va avea loc intre 22 si 24 mai, in Bucuresti, la Verde Stop, zona Barbu Vacarescu (locatie conexa fostului spatiu de evenimente Zone Arena).

Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru Read More »Prima ediție BURGERFEST @ Verde Stop

Burger Van – the yummy food truck

Burger Van

urban, proaspăt, comunitate, gourmet, onest, burger, concurs

Îți amintești primul burger pe care l-ai mâncat?

Burgerul aparține unei alte culturi, vine cu fel de fel de bucurii și sosuri. Pasionații pot fi stricți în ceea ce privește metoda de gătire, echilibrul conținutului, calitatea ingredientelor; pe de altă parte, există entuziaști care împing definițiile către extreme.

Nu avem o istorie prea lungă de gustat și gătit burgers, însă curiozitatea și diligența antreprenorilor locali aduce pe mesele noastre tot mai multe alternative la standardul cunoscut, mâncare congelată – încălzită rapid. În meniurile restaurantelor bucureștene am găsit din ce în ce mai multe experimente deconstructing the hamburger. Unele ne-au uimit prin varietatea ingredientelor sau profunzimea aromelor, în altele am simțit mai mult licența artistică decât bucuria gustului.

Burger Van

Am apreciat toate încercările de diversificare a ofertei locale, însă în niciun burger bucureștean nu am găsit atâta devotament pentru cultura hamburgerului înghesuit într-o chiflă, precum o fac cei de la Burger Van.

Citește articolul Ce face un burger să fie bun? pentru a afla răspunsul Burger Van la această întrebare, dar și pentru o perspectivă onestă asupra pieței alimentare din România.

Dacă stai să te gândești, este destul de clar că pentru a pleca la drum cu un food truck într-un teritoriu virgin, fără un model de business, trebuie să fie pasiune pură. Food truck-urile au o cultură interesantă și generează socializare, experimente culinare și Read More »Burger Van – the yummy food truck

Poze: Feeder insider launch party, 2nd drop

Pieton & Contra Kemps // VJ VLC

Marți am publicat prima serie de poze de la party-ul de lansare a rubricii feeder insider. Am mai găsit câteva:

Bross // VJ Vloop

Dacă v-a plăcut sâmbătă la Club Eden, ar trebui să știți că cea mai mare parte din fericire o datorăm artiștilor, prietenilor feeder, partenerilor media și vouă. 🙂

Au fost cu noiRead More »Poze: Feeder insider launch party, 2nd drop

Feeder Insider Launch Party – photos & thank you’s

Feeder Insider Launch Party – photos & thank you’s

Petrecerea de lansare insider a fost super fun, ne bucurăm foarte mult că ați venit! Vă mulțumim mult vouă, tuturor celor care ne-au susținut și artiștilor care ne-au încântat până dimineața: Pieton & Contra Kemps, Atouck, DJ Vasile, ubic & nwt, VJ VLC, Bross, Andrei Plus & Ciresharii, Golan, Ada Kaleh, Eusebio Digital, Filipp, Victhor, Dar Adal, VJ Vloop. În continuare, câteva imagini de la party.

Atouck

Read More »Feeder Insider Launch Party – photos & thank you’s