vygo

IN TRANSYLVANIA Festival @ Dragus, Sambata

IN TRANSYLVANIA Festival @ zona turistă Dragus, Sambata, Brasov

IN TRANSYLVANIA Festival @ zona turistă Dragus, Sambata, Brasov
20-23 august 2015

In Tara Fagarasului, in mijlocul naturii, pe o partie de schi desprinsa parca dintr-o poveste si inconjurata de padure, are loc un festival ca de basm numit simplu: In Transylvania.

Nu doar muzica este elementul cheie al evenimentului, desi la editia din 2015 vor veni trupe dintre cele mai cunoscute, de la Waldeck (AT), Subcarpati (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), pana la Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO). In line-up-ul festivalului sunt incluse si doua trupe tribute: Masterpiece – Tribute Metallica si The Rock – Tribute AC/DC.

La In Transylvania te rupi pentru cateva zile de realitate, chiar daca accesul la festival este extrem de facil iar zona beneficiaza de peste 3000 de locuri de cazare. Asta desigur daca nu alegi sa vii cu cortul si sa te campezi in zona special amenajata a festivalului. Campingul va fi dotat cu grupuri sanitare si dusuri iar accesul se va face in baza bratarii speciale de festival.

Zonele de after-party au o priveliste ametitoare asupra Tarii Fagarasului, iar terasele si zone de hamace sunt perfecte pentru a te relaxa, a citi o carte buna sau pur si simplu pentru a admira natura. Iar daca vorbim despre after-party, trebuie sa punctam din start ca zona de DJ va fi acoperita de La Resistance DJ’S, anume: BeatJunkz, Primarie, Saboar, Godeanu, Paulie, Calin, Brody & Dr. Panda, Pavlov, Vygo, Ada Kaleh.

Read More »IN TRANSYLVANIA Festival @ Dragus, Sambata

Herodot, Vygo @ Templum

Herodot, Vygo @ Templum
31 Ianuarie, 23:00

Dupa un weekend care a descris perfect tot ceea ce promoveaza si inseamna Templum, continuam seria petrecerilor cu o alta noapte de poveste.
Alaturi de voi, doi artizani ai muzicii underground ne vor incanta si vor aduce vara in inimile noastre, pentru a uita de exteriorul friguros.
Despre cine ar fi vorba? Herodot se va intoarce la platanele noastre, iar stilul lui inconfundabil se va raspandi pe frecventele noastre preferate.
Alaturi de el il vom gasi pe Vygo, un artist in continua crestere si care aduce un sunet unic, dar puternic.
Asadar, vom incepe o noua luna in culori compuse de note muzicale perfect asezate si vom mai imprima un capitol de poveste in cartea ce reprezinta Templum.

Intrare: 20LEI
fb event

Read More »Herodot, Vygo @ Templum