vlc

1 8 1 2 2 0 1 5 ajutăm #colectiv ȘUIE PAPARUDE, GOJIRA & PLANET H, MACANACHE, INFLEX, GRID, AGMANTAV @ Arenele Romane

ajutăm #colectiv

ajutăm #colectiv ȘUIE PAPARUDE, GOJIRA & PLANET H, MACANACHE, INFLEX, GRID, AGMANTAV @ Arenele Romane

18 Decembrie, 22:00

Pe 18 decembrie ajutăm #colectiv

Următorul eveniment Arena DNB va fi unul prin care vrem să ajutăm #colectiv. Din acest motiv, intrarea va fi liberă iar tu vei putea alege să ajuți victimele de la colectiv cu donare de sânge, expertiză, bani, timp etc. Energia care ne-a adus împreună pentru că împărtășim pasiunea pentru muzică, este aceeași care ne va ajuta să trecem cu bine prin aceste vremuri.

Pentru supraviețuitorii accidentului, urmează un drum lung, plin de tratamente recuperatorii și consiliere psihologică. De calitatea acestora depinde șansa lor la viață. Așa cum le-am promis, nu-i lăsăm singuri. Tu alegi cum să ajuți. Până acum ni s-au alăturat ȘUIE PAPARUDE, GOJIRA & PLANET H, MACANACHE, INFLEX, GRID, AGMANTAV, VLC la visuals.

Read More »1 8 1 2 2 0 1 5 ajutăm #colectiv ȘUIE PAPARUDE, GOJIRA & PLANET H, MACANACHE, INFLEX, GRID, AGMANTAV @ Arenele Romane

2 1 1 1 2 0 1 5 | HOSPITALITY ROMANIA 2015 @ arenadnb

  • by

Sambata, 21 noiembrie, ne vedem la Arenele Romane pentru petrecerea HOSPITALITY din 2015.

HOSPITALITY este seria de petreceri curata de HOSPITAL RECORDS. Acestea au loc in toata lumea, din Sudul Americii pana la festivalurile nord-americane, din Australia pana in Europa. In Romania suntem la al 4-lea an, de fiecare data organizate in parteneriat cu arena dnb. Evenimentele sunt recunoscute pentru muzica plina de energie pozitiva, artisti (atat producatori cat si dj) spectaculosi si mai ales pentru un publicul prietenos si cunoscator.

Read More »2 1 1 1 2 0 1 5 | HOSPITALITY ROMANIA 2015 @ arenadnb

2 3 1 0 2 0 1 5 | PENDULUM djset \w VERSE

  • by

2 3 1 0 2 0 1 5  |  PENDULUM djset \w VERSE

Incepem aceasta toamna la arena dnb cu unii dintre cei mai influenti artisti din scena mondiala de drum and bass, australienii de la PENDULUM. Vom avea parte de un djset alaturi de MC Verse.

Povestea Pendulum a inceput in 2002 printr-o colaborare a lui Rob Swire, Gareth McGrillen si Paul Harding, rezultatul fiind piesa “Vault”, care a avut succes instant si a devenit un imn al anului 2003. A fost urmat de o serie de piese la fel de revolutionare in acelasi stil, ca “Trail of Sevens”, “Spiral”, “Back to You” si “Still Grey”, cat si un remix la “Tonite” a celor de la Concord Dawn. Doi dji de mare calibru care i-au sprijinit inca de la inceput sunt Adam F si DJ Fresh, care i-au invitat sa se alature noului lor label de atunci, Breakbeat Kaos. O ocazie unica in viata, drept urmare la sfarsitul lui 2003 s-au mutat in Marea Britanie. Single-ul de debut pentru Breakbeat Kaos, “Another Planet” a intrecut orice asteptari anterioare. A debutat pe locul 1 in UK National Dance Chart si a ajuns chiar in Top 40 in chartul mainstream.

Read More »2 3 1 0 2 0 1 5 | PENDULUM djset \w VERSE

BTLT: Deschiderea Galeriei Suprainfinit

IS IT WRONG THAT I ENJOY CUTTING PEOPLE IN PHOTOSHOP?

Miercuri 16 Septembrie a avut loc deschiderea galeriei Suprainfinit de pe strada Popa Nan, la numărul 82, într-o fostă clădire industrială. Accesul în galerie se face intrând intr-o curte/parcare după care ne așteaptă un număr de trepte de urcat. În această primă expoziție din Galeria Suprainfinit au expus Alina Anca, Vlad Anghel, Anastasia Manole, Tristan, Anca Știrbacu, Alexandra Terzi și Tăietzel Ticălos. Titlul expoziției ne-a pus în brațe o problemă la care am găsit un răspuns: YES, IT’S OK (to enjoy cutting people in Photoshop) 🙂  Lucrările prezentate variază între analog, digital și chiar instalație. Am pășit prin galerie am interacționat cu lucrarile și am vorbit cu ceilalți participanți, artiști sau vizitatori.

Bineînțeles urmează fotografiile pe care le-am făcut în seara evenimentului. Read More »BTLT: Deschiderea Galeriei Suprainfinit