viscri

În paşi de reggae şi sunete de tobe: Totul despre Untold Festival

Untold Festival

Mai sunt doua saptamani pana la Untold Festival si la Cluj e forfota mare. S-au vandut deja aproape 40.000 de abonamente, iar hostelurile, pensiunile si hotelurile sunt toate rezervate.

DJ renumiti in intreaga lume vor urca pe scena Untold Festival. Armin Van Buuren, David Guetta, ATB sau Avicii sunt artistii recunoscuti atat pentru muzica lor cat si pentru spectacolul impresionant de lumini si culoare. In cele patru zile de festival, la Cluj vor concerta aproape 200 de muzicieni din tara si strainatate.

Artistii care vin in Transilvania au diverse pretentii. Unii au cerut sa aiba pe scena steagul Romaniei si multe lazi cu vodka. Iar la cazare, multi vor spatiul lor, in care sa nu aiba nimeni altcineva acces. Scena pe care vor canta, impresionanta, va fi montata cu cateva zile inainte de festival. Fanii si-au cumparat deja majoritatea biletelor, organizatorii promit ca vor fi oferite spre vanzare si abonamente de o 1 zi.

Cazare

Daca te-ai trezit pe ultima suta de metri, si vrei sa vii la Untold Festival si vrei cazare ai sanse mimini sa prinzi loc de cazare in hostelurile, hotelurile si pensiunile din oras, deoarece majoritatea sunt deja toate rezervate, totusi organizatorii s-au gandit si la variante. Poti sa stai in campusurile studentesti, ori in campingul pus la dispozitie de organizatori, in cartierul Gheorgheni, aproape de Iulius Mall, Facultatea FSEGA si mijloacele de transport, in care incap 25 de mii de oameni. O zi de stationare va costa 49 de lei de persoana. Mai este varianta inchierii unui apartament/garsoniera de la o persoana privata, dar nu o recomand, datorita preturilor astronomice cerute.

10 Scene | 150 de artistiRead More »În paşi de reggae şi sunete de tobe: Totul despre Untold Festival

Explorează România pe județe: Aventură în Brașov

  • by

Explorează România pe județe: Aventură în Brașov
24 – 26 octombrie

În perioada 24 – 26 octombrie, pornim într-o călătorie în timp în lumea medievală demult apusă în care vom explora împreună castele, cetăți și fortărețe în judeţul Braşov și ne lasăm fermecați de poveștile nemuritoare cu domnitori și domnițe.

Vizităm în cadrul acestei aventuri Castelul Bran, Cetatea Râşnov, oraşul Braşov, Biserica fortificată Prejmer – sit UNESCO, Cetatea Făgăraş, Cetatea Rupea, satul Viscri – sit UNESCO şi Biserica Fortificată Viscri – sit UNESCORead More »Explorează România pe județe: Aventură în Brașov