vinil

MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse

  • by

MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse
6 Februarie, 23:00

RO
Pe 1 februarie 2013 MadPiano lansa platorma online www.madpiano.ro, un magazin de discuri născut din decizia nebunească, dar inevitabilă, a doi prieteni colecționari de muzică de a-şi uni cunoştinţele, gusturile şi mai ales vinilurile într-un singur loc.

În cei 2 ani de activitate, MadPiano a devansat statutul de simplu magazin de viniluri, angrenând muzica, arta și socialul. Istoricul MadPiano include zeci de petreceri care au reunit muzica cu arta plastică și vizuală contemporană, evenimente pop-up vinyl-only pentru DJi amatori și profesioniști, precum și un cerc din ce în ce mai larg de prieteni pasionați de muzică electronică și, bineînțeles, arta vinulului.

Toamna lui 2015 îi găsește pe cei doi prieteni fondatori într-o nouă casă în inima Bucureștiului, pe strada Luigi Cazzavillan, nr. 12, unde magazinul MadPiano împarte spațiul cu Open Minds și RTS.FM Bucharest, devenind astfel un hub al muzicii electronice.

La aniversarea de 2 ani de activitate, MadPiano se mută pentru o noapte de dans în legendarul Club Guesthouse, alaturi de un line-up pe cât de eclectic, pe atât de complex. Petrecerea va fi completată de o expoziție de viniluri marca MadPiano.

Read More »MadPiano 2Years Anniversary: CMYK & Rubi, Piticu, Vlad Dinu, Chameleon @ Guesthouse

Colorhadoo – Zanzibar [Amphia]

Colorhadoo, Zanzibar including Cristi Cons Remix – [AMP008]

Colorhadoo, Zanzibar including Cristi Cons Remix – [AMP008]

Colorhadoo makes his Amphia debut with two enticing tracks while Cristi Cons delivers the house’s remix.

On the A side we are presented with “J Strawbberry”, an atmospheric track which slowly slips away into a mind-bending realm, where broken voices come and go under different shapes and the listener is engaged by occasional eclectic explosions. A beautiful work and trouble waiting to happen when properly used.
Read More »Colorhadoo – Zanzibar [Amphia]

Misbits prezinta: Traian Chereches – Lobster Club

Misbits prezintă: Traian Cherecheș – Lobster Club

Din insiderul cu TC Studio, am aflat de la Traian că:

“Lobster Club este un album eclectic care cuprinde o gamă mai largă de amprente electronice. Piesele din album sunt împărțite în două zone principale. Prima parte se joacă cu un sound mai curat din perspectiva tradițională de tech-house, rave, minimal. Cea de-a doua parte încorporează o influență mai experimentală, care se joacă mai mult cu suntele de bază (kick, rim, clap etc.) și modul în care se comportă. Multe din track-uri au început de la proiecte abstracte, culoarea și tonul instrumentelor fiind mult mai distorsionate.” – Traian Cherecheș

a1. wald 1975
a2. a new beat
b1. warhol
c1. orchestra rehearsal
d1. fiction
d2. cauldron

Poti gasi discurile la Misbits Record Shop!

Str. Fainari, nr 43A, Bucuresti

www.misbits.ro

tel: 0751 391 510Read More »Misbits prezinta: Traian Chereches – Lobster Club

feeder insider w/ Ada Kaleh

feeder insider w/ Ada Kaleh [ro]

  • by

read in [EN]

Ada Kaleh, sau Iulian Cuculea, fondatorul casei de discuri cu același nume, ale cărui release-uri se găsesc exclusiv pe vinil, ne încântă cu track-urile sale care îmbină mai multe stiluri și abordări contrastante. Pe măsură ce beat-uri techno sau minimal te transpun în piesă, elemente organice, cum ar fi instrumente calde sau sunete inspirate de natură, te înconjoară și construiesc un spațiu special, cum ne spune chiar el, un prezent etern. Am povestit cu el despre procesul de creație, inspirație, frecvența dragostei, în feeder insider-ul de săptămâna aceasta, pentru interviuRead More »feeder insider w/ Ada Kaleh [ro]