Transylvania

IN TRANSYLVANIA Festival @ Dragus, Sambata

IN TRANSYLVANIA Festival @ zona turistă Dragus, Sambata, Brasov
20-23 august 2015

In Tara Fagarasului, in mijlocul naturii, pe o partie de schi desprinsa parca dintr-o poveste si inconjurata de padure, are loc un festival ca de basm numit simplu: In Transylvania.

Nu doar muzica este elementul cheie al evenimentului, desi la editia din 2015 vor veni trupe dintre cele mai cunoscute, de la Waldeck (AT), Subcarpati (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), pana la Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO). In line-up-ul festivalului sunt incluse si doua trupe tribute: Masterpiece – Tribute Metallica si The Rock – Tribute AC/DC.

La In Transylvania te rupi pentru cateva zile de realitate, chiar daca accesul la festival este extrem de facil iar zona beneficiaza de peste 3000 de locuri de cazare. Asta desigur daca nu alegi sa vii cu cortul si sa te campezi in zona special amenajata a festivalului. Campingul va fi dotat cu grupuri sanitare si dusuri iar accesul se va face in baza bratarii speciale de festival.

Zonele de after-party au o priveliste ametitoare asupra Tarii Fagarasului, iar terasele si zone de hamace sunt perfecte pentru a te relaxa, a citi o carte buna sau pur si simplu pentru a admira natura. Iar daca vorbim despre after-party, trebuie sa punctam din start ca zona de DJ va fi acoperita de La Resistance DJ’S, anume: BeatJunkz, Primarie, Saboar, Godeanu, Paulie, Calin, Brody & Dr. Panda, Pavlov, Vygo, Ada Kaleh.

Read More »IN TRANSYLVANIA Festival @ Dragus, Sambata

Transylvaliens Festival 2015

Transylvaliens Festival 2015
9-12 Iulie

The Transylvaliens Festival is not just an open-air gathering, but a space in which cultural diversity, modern art, music and future thinking can coexist in full harmony with the wonderful natural environment of Transylvania, the heart of the Carpathian Garden.

Transylvaliens Festival 2015 continues the series of yearly events which aim to bring together participants from all over the world in order to meet together and spend four days surrounded by a variety of modern and futuristic art forms (psychedelic trance music, visual art, paintings, theater shows and many more).

Let’s reconnect!

The Hive stage is a place where collective consciousness can evolve through the combination of music, dance, light and visuals.

The Hive
Talamasca
U-Recken
DigiCult
Dimension 5
Agneton
ATMA
ocelot
Lupin
Goatree / Saluberrimae
Flanger Strangers
jbc-arkadii
AchiyalatopaRead More »Transylvaliens Festival 2015