Teluric

CRUD veDJetal party w/ Craig Richards @ Combinatul Fondului Plastic

crud veDJetal

CRUD veDJetal party w/ Craig Richards @ Combinatul Fondului Plastic
10 Octombrie, 22:00

Cel mai crud spațiu artistic din București își face lansarea cu 24 de ore de eveniment! Pe 10 octombrie, deschidem porțile complexului de la Combinatul Fondului Plastic, ușile atelierelor de lucru ale artiștilor și hala statuilor care va găzdui primul eveniment din seria veDJetal.

Începem pe timp de zi cu vizite interactive la atelierele și întâlniri cu artiștii, continuăm cu pop-up expo și live cooking cu FROG în curtea combinatului, apoi ne săturăm privirile cu un preview experimental la FAQ Feminist and Queer International Film Festival.

Începând cu ora 20:00, nimic nu ne mai poate opri să dăm drumul probelor de beatmixing! Eliberăm pupitrul pentru Craig Richards, artist vizual, producător, gentleman și DJ rezident al clubului fabric din Londra, care refuză să fie limitat de un singur gen muzical, set-urile lui alternând stiluri variate, de la dub reggae, soul și disco, până la house și techno.

De pe celălalt țărm al Atlanticului, Scott Ferguson aduce vibe-urile Techno, Disco & Funk din Detroit, Michigan, de pe vinylurile de 12’’ pe care tot el le și produce.

În warm up și after party se întrec în mixere G76, individual compus, Julian, Miss I și Teluric.Read More »CRUD veDJetal party w/ Craig Richards @ Combinatul Fondului Plastic

Pădurea Fermecată @ Liceul Silvic, Timişoara

Pădurea Fermecată

Pădurea Fermecată @ Liceul Silvic, Timişoara
25 Iulie, 21:00

NighTLonG presents

PADUREA FERMECATA 2015
MUSIC / ARTS / GAMES / NATURE

Dragii nostri, inca o data va propunem sa lasam deoparte aglomeratia orasului si sa ne aventuram impreuna intr-un cadru de poveste in care muzica, arta, natura si voia buna se impletesc atata de frumos. Acestea fiind spuse, anuntati prietenii si pregatiti tenisii, sambata, 25 iulie, plecam in Padurea Fermecata.

STAGE 1
Shaun Reeves [ Visionquest / raum…musik. / Crosstown Rebels – Detroit ]
Prozacel aka ProzaK
Dargo
Chriss Zahary

Void Acoustics Sound System

Numele lui Shaun Reeves este legat aproape organic de cel al Visionquest – celebrul crew de DJ din SUA ce a adus in Europa sound-ul underground din Detroit. Petrecerile lor de la DC 10 Ibiza au adus pe insula, nu numai muzica celor 4 colegi de ‘trupa’ – Seth Troxler, Ryan Crosson, Lee Curtiss, Shaun Reeves, ci si filozofia realitatilor alternative ce stau in spatele label-ului cu acelasi nume. Muzical vorbind, Shaun nu a fost niciodata iubitor al unui singur stil, pentru el muzica buna fiind principalul factor in selectia pieselor care ajung in seturile lui. Showurile in cele mai prestigioase cluburi din lume, zeci de EP-uri si remixuri precum si colaborarile cu Ricardo Villalobos, Tale Of Us, Seth Troxler, Miss Fritz sau Guti il fac pe Shaun un artist de neratat in #padureafermecata

STAGE 2
Claudio PRC [ Prologue Music / TGP / Outis Music – Berlin ]
Drummer In Cosmos
Bogdan Lazar
Teluric

Funktion-One (Official) Sound System
visuals & mapping by Tz

Claudio PRC vine sa ne prezinte ce inseamna berlin techno in acest moment. Modul lui experimental de a vedea techno-ul ,cumulat cu o foarte buna cunoastere a trecului muzicii electronice au dus la un flux continuu de productii emblematice din partea artistului incepand cu 2007. Dupa mai multe EP-uri el este luat in vizor de catre faimosul label german Prologue Music care devine casa lui pentru urmatorii ani dar si locul unde isi lanseaza primul album solo, “Inner State” in 2012. Tot din nevoie de exprimare muzicala, alaturi de bunul sau prieten Ness pornesc si un label propriu bazat pe proiectul lor intitulat “The Gods Planet” unde isi lanseaza productiile proprii si mai lasa loc din cand in cand si altor prieteni cu viziuni similare in muzica. Pentru el, techno-ul e mai mult decat un beat pe care sa dansezi, e vorba de mult mai mult, dorind sa transmita prin muzica sa o stimulare intelectuala la un inalt nivel. Mai multe concluzii va lasam sa trageti singuri, sambata noaptea, in #padureafermecata

STAGE 3
Piticu [ ARMA / DISSONANT/ SUNRISE – Bucuresti ]
Greenhouse
Vladimirescu
Widovski

Funktion-One Sound System

Piticu nu mai are nevoie de nici o prezentare, ne-a facut de atatea ori diminetile frumoase la Sunwaves incat credem ca toti ii datoram cel putin o amintire placuta. El vine mereu cu zambetul pe buze si tolba plina de delicii muzicale, nu stim de unde sau cum ajung in posesia lui insa cu siguranta te fac sa iti doresti mereu mai mult timp sa vezi ce mai urmeaza. Avand asta in gand l-am invitat sa ne prezinte o calatorie muzicala pe gustul lui, fina si de lunga durata, in mijlocul naturii, sambata, in #padureafermecata.Read More »Pădurea Fermecată @ Liceul Silvic, Timişoara

Weekend cu Kafka: Metamorfoza

Weekend cu Kafka Metamorfoza

Weekend cu Kafka: Metamorfoza
10 – 12 Iulie, 10:00

Incepem de Vineri si ne oprim Duminica, un maraton la Kafka “noapte / zi / noapte / zi…” cu vocile din Underground care ne-au placut in ultimele 6 luni si pe care vrem sa le punem intr-un set cat un weekend: Metamorfoza!

Celebrul KAFKA ne va pune la dispozitie un demisol racoros dotat cu aer conditionat, aerisire si o gradina ascunsa cu o terasa boema unde ne putem holba la stele.

Running Order / after & daytime b2b2b

Vineri

Stef De Cât
soundcloud.com/diminutive_ro

Soll
soundcloud.com/soll

Brad
soundcloud.com/bradulescu

Read More »Weekend cu Kafka: Metamorfoza